Ingen tvivl

Ingen tvivl

Tagline

Det danske mesterskab 2018 er helt fortjent landet i Hjørring. Skulle der have været en anelse tvivl, er den ryddet…

Mere...
Karoline Smidt til europæisk topklub

Karoline Smidt til europæisk topklub

Tagline

Stortalentet i dansk fodbold og Fortunas helt stærke danske kort, Karoline Smidt Nielsen, spiller søndag sin - i denne omgang…

Mere...
Guldbrag på Nordenergi Arena

Guldbrag på Nordenergi Arena

Tagline

Selv om pokaler og medaljer er placeret, kan man godt tale om et GULDBRAG, når det søndag kl. 15:00 går…

Mere...
2 x Carstens på U16-landsholdet

2 x Carstens på U16-landsholdet

Tagline

Fortunas satsning på talentplejen kommer nu også til udtryk på landsplan.De 16-årige tvillinger Signe og Mathilde Carstens, der spiller på…

Mere...

Drømmeturen startet

Modtagelse IMG 0591
32-fodboldpiger fra Fortuna, Dana Cup Academy og en halv snes trænere og ledere har nu startet deres helt store oplevelsestur i det varme Florida. Mens klubkammerater og familien hjemme i Danmark går og fryser, skal pigerne igennem varmestrabadserne i Florida i de nærmeste dage.
Igennem de seneste tre år har Fortuna-pigerne sparet sammen til turen, der rummer træning, deltagelse i en turnering i Florida ved Fort Lauderdale – Weston Cup – og masser af oplevelser i det amerikanske.
 
XRed ankomst hotel IMG 0594 002
Lørdag ankom Fortuna-rejseselskabet efter 12 timers flyrejse til Miami, og blev straks indkvarteret på Sea Beach Plaza Hotel og fik en tiltrængt om end kortvarig nattesøvn.
Søndagen benyttes til at ”komme ned på jorden”. Mandag, tirsdag og onsdag trænes der, ligesom pigerne skal ud at kigge lidt på tillokkende amerikanske butikker.
Torsdag bliver de danske fodboldpiger indkvarteret i amerikanske hjem i Weston, hvor de bor indtil turneringen er færdigspillet i weekenden.
Derefter skal pigerne på et mindre krydstogt på tværs af Mexicanske Golf, inden det efter 14 dage på tur, går hjemad igen til det kølige Hjørring.
Pin It
Danmark Ungarn tag med
Fortunashoppen
 
Academybox
SponsorBar
facebook_page_plugin