Der blev kæmpet i San Sebastian

Der blev kæmpet i San Sebastian

Tagline

16-årige Lise Dissing debuterede med scoringAtletico Madrid var en stor mundfuld for Fortuna – alligevel kæmpede pigerne fra Hjørring bravt,…

Mere...
Nu kan Fortuna få revanche

Nu kan Fortuna få revanche

Tagline

Hjørring-klubben skal igen ud på et italiensk eventyr mod FiorentinaEndnu engang byder Fortunas første optræden i UEFA Womens Champions League…

Mere...
Nu kæmper de sammen i Nordspanien

Nu kæmper de sammen i Nordspanien

Tagline

Fortunas liga-hold varmer op til turnering og champions leagueFredag tager Fortunas 3F-liga trup fat på en total afpudsning af kampformen.…

Mere...
Så kom Fortuna i gang

Så kom Fortuna i gang

Tagline

  De danske mestre fik styr på spillet næsten en time inde i kampen mod oprykkerne fra Thy Thisted Én…

Mere...

Kamp for at bevare føringen…

VSK 37J8846xx
Der skal kæmpes fuldt ud, når der søndag fløjtes op til kamp på kunstgræsbanen i Vejlby/Risskov Centret i Århus. For Fortuna er nødvendigt, at hente samtlige 3 points med hjem, hvis førstepladsen i 3F-ligaen skal bevares. Pointsene er også nødvendige for VSK Århus, hvis holdet ikke helt skal miste kontakten med toppen. VSK har med sine 5 points 11 points op til Fortuna og 9 points op til nr. 2 Brøndby.
Fortuna er kommet bedst fra start her i slutspillet, hvor det i de to første kampe er blevet til 6 points, mens VSK nøjes med 3 points efter to kampe.
I den seneste kamp, der blev spillet ude mod Odense Q i snevejr, kneb det for Fortuna med at hente sejren hjem. Holdet havde alt spillet, men var ikke tilstrækkeligt effektivt i afslutningerne.
Man føler savnet af brasilianske Tamires Gomes, der for tiden er hjemme i Sydamerika for at spille landskampe. Tamires er heller ikke med søndag.
I Odense oplevede man imidlertid, at Karoline Smidt er ved at være helt på toppen igen. Hun scorede de to mål mod Odense Q, og er Karoline på mærkerne igen søndag, kan hun nemt blive toneangivende og trække sit hold med til en større præstation.
I øvrigt er det et top-motiveret Fortuna-hold, der kører til Odense søndag.
Med udsigten til at generobre et dansk mesterskab, vil der blive præsteret.
Pin It
Real Sociedad
DC boks
Danmark Ungarn tag med
Fortunashoppen
 
Academybox
SponsorBar
facebook_page_plugin