Nyt klubhus til Fortuna's små

Nyt klubhus til Fortuna's små

Tagline

De mindste spillere i Fortuna Hjørring har fået nyt klubhus. Det er ”De små’s klubhus”, et legehus skænket af ejendomsmægler…

Mere...
Der er 3 points at glæde sig over

Der er 3 points at glæde sig over

Tagline

Slutfacit - 3 turneringspoints – er hvad der er at glæde sig over efter 3F-kampen på Nord Energi Arena søndag…

Mere...
Konstant kamp for at blive i toppen

Konstant kamp for at blive i toppen

Tagline

Der er ikke tvivl om, at Fortunas 3F-piger vil satse alt for at holde sig på den topplacering holdet i…

Mere...
Ny medarbejder til Dana Cup SportsCenter!

Ny medarbejder til Dana Cup SportsCenter!

Tagline

Dana Cup SportsCenter er i stadig udvikling. Det betyder, at der er behov for et engageret og kvalificeret personale. Ikke…

Mere...

Kamp for at bevare føringen…

VSK 37J8846xx
Der skal kæmpes fuldt ud, når der søndag fløjtes op til kamp på kunstgræsbanen i Vejlby/Risskov Centret i Århus. For Fortuna er nødvendigt, at hente samtlige 3 points med hjem, hvis førstepladsen i 3F-ligaen skal bevares. Pointsene er også nødvendige for VSK Århus, hvis holdet ikke helt skal miste kontakten med toppen. VSK har med sine 5 points 11 points op til Fortuna og 9 points op til nr. 2 Brøndby.
Fortuna er kommet bedst fra start her i slutspillet, hvor det i de to første kampe er blevet til 6 points, mens VSK nøjes med 3 points efter to kampe.
I den seneste kamp, der blev spillet ude mod Odense Q i snevejr, kneb det for Fortuna med at hente sejren hjem. Holdet havde alt spillet, men var ikke tilstrækkeligt effektivt i afslutningerne.
Man føler savnet af brasilianske Tamires Gomes, der for tiden er hjemme i Sydamerika for at spille landskampe. Tamires er heller ikke med søndag.
I Odense oplevede man imidlertid, at Karoline Smidt er ved at være helt på toppen igen. Hun scorede de to mål mod Odense Q, og er Karoline på mærkerne igen søndag, kan hun nemt blive toneangivende og trække sit hold med til en større præstation.
I øvrigt er det et top-motiveret Fortuna-hold, der kører til Odense søndag.
Med udsigten til at generobre et dansk mesterskab, vil der blive præsteret.
Pin It
DCS boks
Fortunashoppen
 
Academybox
SponsorBar
facebook_page_plugin