Der stod Fortuna på alt

Der stod Fortuna på alt

Tagline

5-0 til Fortuna over VSK Århus var ikke et mål for meget. Der stod simpelthen Fortuna på alt i kampen…

Mere...
Ubesejrede Fortuna skal holde kursen

Ubesejrede Fortuna skal holde kursen

Tagline

Det er to tætplacerede hold, der lørdag kl. 13 tørner sammen i Vejlby/Risskov Centret i Århus. Hjemmeholdet VSK Århus Indtager…

Mere...
Fremtiden på besøg i Fortuna

Fremtiden på besøg i Fortuna

Tagline

Hjørring Kommune er for alvor i gang med at satse på idrætseliten blandt de helt unge. Ni idrætsforeninger er inviteret…

Mere...
Så blev der gnavet ben

Så blev der gnavet ben

Tagline

  Bones indfriede sit løfte om ben til de danske mestre

Mere...

Respekt for Kolding

Thogersenx
Fortuna står over for et yderst spændende opgør. Lørdag kl. 13 fløjtes der op til 3F-opgør på Mosevej Sportsplads i Kolding. 3F-ligaens førerhold, Fortuna, tager syd på for at møde ligaens nr. 3, Kolding Q.
Inden kampen er der 14 points mellem de to hold. Med sine 25 points efter fem slutspilskampe ligger Fortuna solidt i spidsen foran Brøndby, der har 20 points for seks kampe. Så holdet fra Hjørring skal endnu engang præstere for at holde kursen mod det danske mesterskab.
Peter Enevoldsen
- Efter vores gode sejr på en svær udebane i Brøndby i søndags, er det nu en ny udekamp og denne gang mod pokalfinalisterne fra Kolding Q. Vi mødte Kolding i første kamp i foråret i Hjørring og vandt fortjent med 3 – 1. konkluderer Fortunas assistenttræner Peter Enevoldsen.
- Kolding er et godt organiseret hold, der lever meget på omstillinger med et par hurtige folk oppe foran. Vi skal derfor igen spille med stor disciplin i vores defensiv - så vi undgår deres omstillinger. Ellers gælder det om at flytte bolden hurtigt rundt, holde fast i vores spil og vinde vores dueller overalt på banen! Gør vi det, skal vi nok komme til chancer.
- Vi kommer til opgaven med respekt for Kolding - men vi går også benhårdt efter den sjette sejr.
Seneste weekends kamp mod Brøndby var et fysisk krævende opgør, men Fortuna-spillerne er restitueret, og alle i truppen er totalt opsat på at yde det bedste, så det bliver fuld pointhøst lørdag.
 
Pin It
Fortuna Fiorentina
DC boks
Danmark Kroatien
 
Fortunashoppen
 
billet
SponsorBar
facebook_page_plugin