Der stod Fortuna på alt

Der stod Fortuna på alt

Tagline

5-0 til Fortuna over VSK Århus var ikke et mål for meget. Der stod simpelthen Fortuna på alt i kampen…

Mere...
Ubesejrede Fortuna skal holde kursen

Ubesejrede Fortuna skal holde kursen

Tagline

Det er to tætplacerede hold, der lørdag kl. 13 tørner sammen i Vejlby/Risskov Centret i Århus. Hjemmeholdet VSK Århus Indtager…

Mere...
Fremtiden på besøg i Fortuna

Fremtiden på besøg i Fortuna

Tagline

Hjørring Kommune er for alvor i gang med at satse på idrætseliten blandt de helt unge. Ni idrætsforeninger er inviteret…

Mere...
Så blev der gnavet ben

Så blev der gnavet ben

Tagline

  Bones indfriede sit løfte om ben til de danske mestre

Mere...

Endnu et skridt mod dansk mesterskab

Bruun og Frederikke MGL5451
Det kunne nemt være blevet til en større sejr til Fortuna i lørdagskampen på Mosevej Sportsplads i Kolding, men der var alligevel stor tilfredshed med kampresultatet 0-3. Det var endnu et skridt mod det danske mesterskab, da ligaens førsteplads blev konsolideret. Fortuna topper med 28 points, hvilket er otte flere end rivalens Brøndbys, og Fortunas score er registreret med +10, mens Brøndby er på +3.
Holder Fortuna stilen kan det danske mesterskab være i hus allerede den 27. maj – to runder inden turneringens afslutning. Det kræver sejr i de to næste hjemmekampe mod henholdsvis Odense Q og VSK Århus.
Der var dog et skår i glæden i forbindelse med lørdagens kamp. 15 sekunder før tid blev Fortunas Agnethe Nielsen alvorligt skadet. Agnethe afsluttede en løbetur med at lande forkert på benet.
Fysioterapeutens konklusion lød på en ledbåndsskade i knæet. En nærmere undersøgelse på sygehuset i Hjørring skal fastslå, hvor alvorlige skaden er. Det tyder dog på at Agnethe Nielsen, der også er udtaget til det danske U19-landshold, kommer til at miste såvel Fortunas sidste ligakampe her i sæsonafslutningen som oplevelsen på U19-landsholdet i sommerens EM-turnering.
Fortuna satte sig fra start på spille i Kolding. Der blev spillet i et enormt tempo, hvilket skabe farlige chance fremme på banen, samtidig med at forsvaret virkede yderst solidt. Det var totalt op ad bakke for hjemmeholdet,
Neva MGL5555x
Efter 17 minutters spil kom Fortuna i spidsen. En veloplagt Frederikke Thøgersen skabte fra kant et frispark lige uden for straffesparksfeltet. Og en lige så veloplagt og koncentreret Nevena Damjanovic placerede bolden i mål til 0-1.
Dette mål satte endnu mere gang i Fortuna-spillet og 5 minutter senere var det Signe Bruun, der udnyttede en aflevering fra Frederikke Thøgersen til 0-2. Det blev pausestillingen.
15 minutter ind i 2. halvleg var Signe Bruun igen på pletten, og bragte Fortuna på 0-3, hvilket skulle vise sig at blive slutresultatet.
- Vi har ikke spillet bedre i år, end vi gjorde i 1. halvleg, sagde assistenttræner Peter Enevoldsen efter kampen.
- I 2. halvleg var det vel knap så intenst, men det er ganske forståeligt, når man er kommet foran og har det absolutte overtag og kontrol med spillet.
Vi benyttede så også 2. halvleg til at teste værdien af den brede trup, vi disponerer over. Signe Bruun, Caroline Smidt og Tamires De Britto fik lov til at spare sig lidt og blev erstattet af Agnethe Nielsen, Ida Guldager og Sara Thrige. De tre indskiftede nåede at bevise, at de er godt rustet til at træde ind på holdet.
 
Fortuna spiller sin næste ligakamp på søndag den 20. maj kl. 13 på Nordenergi Arena i Hjørring.
 
 
Pin It
Fortuna Fiorentina
DC boks
Danmark Kroatien
 
Fortunashoppen
 
billet
SponsorBar
facebook_page_plugin