Guldet smeltede i de sidste 10 minutter

Guldet smeltede i de sidste 10 minutter

Tagline

Et godt organiseret VSK-hold sendte Fortuna på yderligere spænding.Med 80 minutter på stadionuret og altså ti minutter tilbage af kampen…

Mere...
Tag med til landskamp i Viborg

Tag med til landskamp i Viborg

Tagline

Fortuna arrangerer bustur til Danmarks landskamp mod Ungarn på Energi Viborg Arena tirsdag den 12. juni - Kick Off kl.…

Mere...
Første matchbold mod VSK Århus

Første matchbold mod VSK Århus

Tagline

  Fortuna har, her hver der er tre runder tilbage i 3F-ligaen, brug for yderligere to points for at det…

Mere...
Fortsætter udviklingen i Fortuna

Fortsætter udviklingen i Fortuna

Tagline

Tvillingerne Karen og Sara Holmgaard bliver i Fortuna, hvor de fortsætter udviklingen af deres enorme fodboldtalent.De to 19-årige tvillinger kom…

Mere...

Endnu et skridt mod dansk mesterskab

Bruun og Frederikke MGL5451
Det kunne nemt være blevet til en større sejr til Fortuna i lørdagskampen på Mosevej Sportsplads i Kolding, men der var alligevel stor tilfredshed med kampresultatet 0-3. Det var endnu et skridt mod det danske mesterskab, da ligaens førsteplads blev konsolideret. Fortuna topper med 28 points, hvilket er otte flere end rivalens Brøndbys, og Fortunas score er registreret med +10, mens Brøndby er på +3.
Holder Fortuna stilen kan det danske mesterskab være i hus allerede den 27. maj – to runder inden turneringens afslutning. Det kræver sejr i de to næste hjemmekampe mod henholdsvis Odense Q og VSK Århus.
Der var dog et skår i glæden i forbindelse med lørdagens kamp. 15 sekunder før tid blev Fortunas Agnethe Nielsen alvorligt skadet. Agnethe afsluttede en løbetur med at lande forkert på benet.
Fysioterapeutens konklusion lød på en ledbåndsskade i knæet. En nærmere undersøgelse på sygehuset i Hjørring skal fastslå, hvor alvorlige skaden er. Det tyder dog på at Agnethe Nielsen, der også er udtaget til det danske U19-landshold, kommer til at miste såvel Fortunas sidste ligakampe her i sæsonafslutningen som oplevelsen på U19-landsholdet i sommerens EM-turnering.
Fortuna satte sig fra start på spille i Kolding. Der blev spillet i et enormt tempo, hvilket skabe farlige chance fremme på banen, samtidig med at forsvaret virkede yderst solidt. Det var totalt op ad bakke for hjemmeholdet,
Neva MGL5555x
Efter 17 minutters spil kom Fortuna i spidsen. En veloplagt Frederikke Thøgersen skabte fra kant et frispark lige uden for straffesparksfeltet. Og en lige så veloplagt og koncentreret Nevena Damjanovic placerede bolden i mål til 0-1.
Dette mål satte endnu mere gang i Fortuna-spillet og 5 minutter senere var det Signe Bruun, der udnyttede en aflevering fra Frederikke Thøgersen til 0-2. Det blev pausestillingen.
15 minutter ind i 2. halvleg var Signe Bruun igen på pletten, og bragte Fortuna på 0-3, hvilket skulle vise sig at blive slutresultatet.
- Vi har ikke spillet bedre i år, end vi gjorde i 1. halvleg, sagde assistenttræner Peter Enevoldsen efter kampen.
- I 2. halvleg var det vel knap så intenst, men det er ganske forståeligt, når man er kommet foran og har det absolutte overtag og kontrol med spillet.
Vi benyttede så også 2. halvleg til at teste værdien af den brede trup, vi disponerer over. Signe Bruun, Caroline Smidt og Tamires De Britto fik lov til at spare sig lidt og blev erstattet af Agnethe Nielsen, Ida Guldager og Sara Thrige. De tre indskiftede nåede at bevise, at de er godt rustet til at træde ind på holdet.
 
Fortuna spiller sin næste ligakamp på søndag den 20. maj kl. 13 på Nordenergi Arena i Hjørring.
 
 
Pin It
DCS boks
Fortunashoppen
 
Academybox
SponsorBar
facebook_page_plugin