Der stod Fortuna på alt

Der stod Fortuna på alt

Tagline

5-0 til Fortuna over VSK Århus var ikke et mål for meget. Der stod simpelthen Fortuna på alt i kampen…

Mere...
Ubesejrede Fortuna skal holde kursen

Ubesejrede Fortuna skal holde kursen

Tagline

Det er to tætplacerede hold, der lørdag kl. 13 tørner sammen i Vejlby/Risskov Centret i Århus. Hjemmeholdet VSK Århus Indtager…

Mere...
Fremtiden på besøg i Fortuna

Fremtiden på besøg i Fortuna

Tagline

Hjørring Kommune er for alvor i gang med at satse på idrætseliten blandt de helt unge. Ni idrætsforeninger er inviteret…

Mere...
Så blev der gnavet ben

Så blev der gnavet ben

Tagline

  Bones indfriede sit løfte om ben til de danske mestre

Mere...

Disciplin og hårdt arbejde

Igne Bruun 37J0999WEBtekst
Søndag kl. 14, når der fløjtes op på stadion i Ballerup, står Fortuna over for meget afgørende 90 minutter. Der tages hul på kampen mod BSF i 3F-ligaens næstsidste runde, og Fortuna drømmer om, at komme ud af denne kamp med tre points og dermed et dansk mesterskab.
Men intet er givet i denne turnering, hvor Fortuna forud for kampen indtager førstepladsen med 5 points flere end Brøndby.
I seneste weekend spillede Fortuna første matchbold, som VSK Århus - på Nordenergi Arena i Hjørring - returnerede med et drabeligt smash. 2-1 vandt århusianerne.
- Vi havde en offday mod VSK. Det sker for alle hold i løbet af en sæson, men nu er alle opsat på, at vi skal tilbage på sporet og vise vores niveau i Ballerup, siger assistenttræner Peter Enevoldsen.
 
- Vi ved, at BSF spiller godt fodbold, hvis de får tid og plads. Derfor skal vi arbejde hårdt i alle dueller og forsøge at sætte os på spillet.
Vi skal holde disciplinen i vores defensiv!
Gør vi det, skal vi nok få de chancer, der skal til for at vinde kampen.
Det bliver et topmotiveret Fortuna hold, der løber på banen i Ballerup på søndag.
Få km fra banen i Ballerup er Fortunas rival, Brøndby, en time tidligere gået på banen mod Kolding Q. Her skal man ikke – selv om Kolding Q i seneste turneringskamp mod Brøndby sikrede sig sejren – regne med, at Brøndby endnu engang giver points fra sig.
Derfor er det tvingende nødvendigt, at Fortuna tager fra København med en sejr. Det er ikke til at holde ud til at tænke på, hvad der sker uden points. Så bliver sæsonens sidste kamp mod Brøndby i Hjørring den 17. juni en ren gyser. Det kan vi godt undvære!
 
Pin It
Fortuna Fiorentina
DC boks
Danmark Kroatien
 
Fortunashoppen
 
billet
SponsorBar
facebook_page_plugin