Går efter større gevinst

Går efter større gevinst

Tagline

Der er ikke tvivl om, at Fortuna-spillerne har betydeligt mere i sig, end det seneste resultat viste. Og det vil…

Mere...
Ny køkkenchef hos Dana Cup Sports Center

Ny køkkenchef hos Dana Cup Sports Center

Tagline

Køkken og restaurant hos Dana Cup Sports Center i Park Vendia, Hjørring, er inde i en god og fornuftig udvikling…

Mere...
Tidligt på vej mod toppen (2)

Tidligt på vej mod toppen (2)

Tagline

14-årige Signe Timmermann Clausen er i øjeblikket Fortunas stolthed og efter al sandsynlighed også en afgørende del af klubbens fremtid.Signe…

Mere...
Fortuna sendt fra Brøndby med stort nederlag

Fortuna sendt fra Brøndby med stort nederlag

Tagline

Første halvleg var godkendt, men så gik det helt galt i anden halvleg på Brøndby Stadion lørdag eftermiddag. Fortuna blev…

Mere...

Tre der bliver i Fortuna

Trex
Det er nu tæt på, at Fortuna har truppen til den kommende sæson på plads.
Senest er kontrakterne med Luna Gewitz, Frederikke Thøgersen og Aganethe Nielsen forlænget. De har alle forlænget med 1 år. Det bliver nok ikke meget, Agnethe Nielsen kommer på banen.  Hun skal gennemgå en knæoperation i begyndelsen af august, og skal herefter i gang med genoptræningen.
Luna Gewitz har spillet 122 kampe i den grønne Fortuna-dragt. Det er blevet til10 A-landsholdskampe og en landsholdsstatistik, der siger i alt 60 kampe. Luna har været skadet i den seneste tid og måtte følge de sidste kampe op til mesterskabet fra sidelinjen. Men nu bliver hun klar til at komme på banen efter sommerferien.
Frederikke Thøgersen har spillet 148 kampe for Fortuna. Hun er fast på det danske A-landshold, hvor hun har haft 38 kampe. Med kampe på ungdomslandshold er det blevet til i alt 84 landskampe.
Af de tre er det Agnethe Nielsen, der er kommet senest til Fortuna. Alligevel har hun, inden hun blev skadet her i foråret, nået at spille 23 kampe på Fortunas 3F-hold. Samtidig er det i karrieren blevet til 29 kampe på diverse ungdomslandshold. Agnethe har endnu debut på A-landsholdet til gode.
Pin It
20181118 Fortuna BSF png korrekt
DC boks
000 Breaking News
 
Fortuna Odense Forskudt
AC Boks
SponsorBar
facebook_page_plugin