Går efter større gevinst

Går efter større gevinst

Tagline

Der er ikke tvivl om, at Fortuna-spillerne har betydeligt mere i sig, end det seneste resultat viste. Og det vil…

Mere...
Ny køkkenchef hos Dana Cup Sports Center

Ny køkkenchef hos Dana Cup Sports Center

Tagline

Køkken og restaurant hos Dana Cup Sports Center i Park Vendia, Hjørring, er inde i en god og fornuftig udvikling…

Mere...
Tidligt på vej mod toppen (2)

Tidligt på vej mod toppen (2)

Tagline

14-årige Signe Timmermann Clausen er i øjeblikket Fortunas stolthed og efter al sandsynlighed også en afgørende del af klubbens fremtid.Signe…

Mere...
Fortuna sendt fra Brøndby med stort nederlag

Fortuna sendt fra Brøndby med stort nederlag

Tagline

Første halvleg var godkendt, men så gik det helt galt i anden halvleg på Brøndby Stadion lørdag eftermiddag. Fortuna blev…

Mere...

Så afgøres vinter-stillingen

Tamires
3F-ligaens to tophold - Brøndby og Fortuna - tørner sammen i Brøndby på lørdag
Der er fem runder tilbage i 3F-ligaen, og det er altså igen Brøndby og Fortuna, der kæmper mod hinanden i ligaens top.
Selv om der efter lørdagens kamp er yderligere fire kampe tilbage i år, er det højst sandsynligt, at netop den kamp er afgørende for, hvilket hold, der skal overvintre på ligaen førsteplads og indlede forårets slutrunde fra den bedste position.
Begge hold har siden de senest tørnede sammen og spille uafgjort pyntet på tabellen med udelukkende sejre, og Brøndby har oven i købet bragt sig videre i UEFA Womens Champions League, som Fortuna måtte forlade.
- Vi glæder os altid til disse kamp mod rivalerne fra Brøndby. Jeg tror, at det bliver tæt, som det altid er, når vi mødes, siger Fortunas assistenttræner Peter Enevoldsen.
- Vi har ikke tabt til Brøndby de sidste tre gange, vi har mødt dem, og vi tager til Brøndby på lørdag for at hente et nyt godt resultat.
Med det mener Peter Enevoldsen naturligvis en sejr og tre points, hvilket også er nødvendigt, hvis Fortuna skal være sikker på at holde sin topplacering.
3F-ligaen føres i øjeblikket af Brøndby med 25 points, hvorefter Fortuna kommer ind på andenpladsen med 23 points. Lige efter Fortuna kommer VSK Århus med 21 points, og det skal galt for Århus-klubben, hvis der ikke kommer yderligere tre points på tavlene i lørdagens kamp mod bundholdet B93, der kun har hentet to points hjem her i holdets første sæson i 3F-ligaen.
Med tre points er VSK stadig med i toppen, og holdet kan have overhalet eller bragt sig på linje med Fortuna, hvis ikke de grønne fra Hjørring sikrer sig tre points i Brøndby.
Der er lagt op til en spændende lørdag, hvor kampen på Brøndby stadion fløjtes op kl. 13:00.
 
Pin It
20181118 Fortuna BSF png korrekt
DC boks
000 Breaking News
 
Fortuna Odense Forskudt
AC Boks
SponsorBar
facebook_page_plugin