Så sikrede Brøndby sig mesterskabet...

Så sikrede Brøndby sig mesterskabet...

Tagline

Trods overtal formåede Fortuna ikke at hente sejr på Nord Energi Arena Den teoretiker, der kan placere årets danske mesterskab…

Mere...
Klar til ligabrag i Hjørring

Klar til ligabrag i Hjørring

Tagline

Med en sikker 3-0-sejr i Thisted er Fortuna parat til at tage imod Brøndby.Næppe tidligere har Fortuna spillet en kamp…

Mere...
Frederikke på "hjemmebane"

Frederikke på "hjemmebane"

Tagline

Når Fortuna fredag kl. 19 løber ind på Sparekassen Thy Arena i Thisted er en af holdets landsholdspillere på ”hjemmebane”.…

Mere...

Danskere mødes i Chicago

Select besog
To store kendte danske ting er med på NSCAA Convention, det store fodboldtræner og klub-arrangement i Chicago i disse dage. Det er den verdenskendte SELECT-fodbold, der vinder mere og mere frem også i USA der er helt fremme her på det amerikanske internationale marked, og det er Dana Cup, som er knyttet til Fortuna Hjørring.
I løbet af de fire dage konventet står på, regnes der med besøg af over 12.000 amerikanske fodboldtrænere. Samtidig kommer der adskillige fodboldspillere og menige amerikanere.
Select-bolde i alle udseender – altid i kvalitet – er en lækker sag at tage og føle på. Her kan convent-deltagerne få en forsmag på Dana Cup 209, hvor der atter spilles med Select.
Og på Dana Cup-standen er der også et væld af forespørgsler om sommerens turnering!
Fredag kom Select administrerende direktør, Peter Knap, på besøg hos Dana Cups convent-hold Alison Forman, Jette Andersen og Mads Larsen.
20190111 SelectSelectIMG 2141RED
Pin It

Brøndby 18.04.19

DC boks
i    000 Breaking News
Fortunashoppen1
AC Boks
SponsorBar
 Hovedsponsorer trans
facebook_page_plugin