Snerle månedens ligaspiller

Snerle månedens ligaspiller

Fornem sæsonafrunding!

Emma Snerle nøjedes ikke med at blive Årets spiller på Fortunas ligahold. Landsholdstræner Lars Søndergård valgte hende også, da han…

Mere...
Fest på banen og i klubhuset

Fest på banen og i klubhuset

Fin afslutning oven på et godt efterår

De aktive seniormedlemmer og deres ledere i Fortuna leverer ikke blot en fest, når det foregår på fodboldbanen, men det…

Mere...
Kveton sige farvel til Fortuna

Kveton sige farvel til Fortuna

Fortuna skal have ny træner til spændende forår

Oven på kæmpesucces siger cheftræneren op og forlader straks klubbenEt hold unge, jublende Fortuna-spillere gik lørdag fra banen på Nord…

Mere...
Fortuna tog nyt skridt mod pokalen

Fortuna tog nyt skridt mod pokalen

Fin afslutning på god sæson

Det var et VSK-hold med mod på tilværelsen, der lagde ud på Nord Energi Arena lørdag middag. Århusianerne var kommet…

Mere...

Fortuna tog nyt skridt mod pokalen

Red Snerle 37J1232
Det var et VSK-hold med mod på tilværelsen, der lagde ud på Nord Energi Arena lørdag middag. Århusianerne var kommet til Hjørring for at levere, og det var lige før hjemmeholdet fik et chok. VSK var et par gange i kampens begyndelse tæt på at bringe Fortuna på glatis og score. Men Fortuna red stormen af, og da der blev føjtet af, havde holdet taget endnu et skridt mod pokalen. Hjemmesejren blev 3-1.
Efter VSKs aggressive start fik Fortuna gradvist mere styr på spillet og små 14 minutter inde i kampen havde Fortuna sin første chance, som holdets topscorer, Caroline Møller, omsatte i et drømmemål.RED Caroline sforste 37J1153
Foran 1-0 kom der endnu mere ro over Fortunas spil, og der skulle da også kun gå 8 minutter inden Emma Snerle bragte sit hold på 2-0.
Havde man forestillet sig, at Fortuna nu kunne spadsere igennem til sejr, tog man lettere fejl. VSK ville det lidt anderledes. Århusianerne kom ud til 2. halvleg med mod på tilværelsen og kun 2 minutter inde i halvlegen reducerede Jannie Thomsen til 2-1.
RED Snerles forste 37J1183Og så var det Fortuna, der ikke ville give slip. To minutter senere var Emma Snerle igen på pletten og sendte bolden i mål til slutresultatet 3-1.
Hermed rundede Fortuna 2019 af på fornemste vis. Holdet havde allerede sluttet ligaen på førstepladsen, og nu var semifinalepladsen i Sydbank Kvindepokalen på plads. Fortuna forsvarer i øvrigt indeværende års pokaltitel. Semifinalen spilles til foråret. De tre øvrige hold i semifinalen er FC Thy Thisted, Kolding Q og Farum BK.
Lørdagens pokalkamp, der blev afviklet med yderst fair og inspirerende spil fra begge sider blev dømt af Nikolaj Boddum Persen, der havde Lass Læbel Graagaard og Morten Sevelsted Nielsen på linjerne.

Pin It

Godt nytår

DC boks
i     Presse LYON
Fortunashoppen1
Kommentator
SponsorBar
 Hovedsponsorer trans
facebook_page_plugin