Trist start for de danske mestre

Trist start for de danske mestre

Fortuna savnede gennembrudskraft

At have størstedelen af spillet er ikke tilstrækkeligt, når man ikke kan score. Det måtte Fortuna sande lørdag eftermiddag på…

Mere...
Premierekamp mod pokalfinalist

Premierekamp mod pokalfinalist

Fortuna med respekt for sæsonens første modstander

Fortunas ligaspillere kommer ud på en spændende opgave, når der lørdag den 8. august er sæsonpremiere i Gjensidige Kvindeliga. De…

Mere...
Så er det tid til årskortet

Så er det tid til årskortet

Køb sæsonkortet til 2020-21

Når der nu tages hul på en ny sæson i Gjensidige Kvindeliga, er det også tid til at sikre sig…

Mere...
Fortuna reducerer

Fortuna reducerer

Annoncerer efter ny kluhusinspektør

Uden væsentlig indtægt fra Dana Cup, der som bekendt måtte lukke ned i år på grund af Covid 19, er…

Mere...

24-årig amerikaner i Fortuna-truppen

REDSigning contract 1 3
Endnu en spiller er inde i Fortuna-truppen. 24-årige amerikanske Emily Garnier fra Colorado har tegnet en 1-årig kontrakt med de danske mestre, og er klar til at gå ind i spillet fra sæsonstart i august. Hun har således mulighed for at spille hele liga-turneringen 2020-21.
Emely Garnier kommer fra USA til Hjørring via Italien.
Efter at have slutte på Colorado School of Mines I 2017 rejste den 1,82 høje amerikaner til en kontrakt hos Empoli Ladies, der spillede i den italienske Serie B. Det første år benyttede hun til at være med til at spille italienerne en række op, og så var Emily Garnier Seri A-spiller i sæsonen 2019-20.
Nu er hun så havnet i den danske liga-sæson 2020-21.
- Emily er godt spillende i forsvaret. Hun kan dække alle positionerne i bagkæden. Hun er samtidig meget atletisk, og med en god højde har hun stor styrke i luftspillet, siger cheftræner Niclas Hougaard.
- Vi er meget tilfredse med at skrive under med en spiller med denne kvalitet, og erfaring fra en liga som den italienske. Her har hun har spillet mod mange gode hold og modstandere. Så hun ved, hvad der skal til for at præstere på højeste niveau, også ude i Europa.
- Emily passer godt ind i vores måde at spille på. Hun vil med sit overblik og variation i pasningsspillet give os de kompetencer, der kan rykke os til et endnu højere niveau. Vi skal jo generobre mesterskabet i næste sæson, og spille os frem i Champions League.

Pin It

20200815 AGF Fortuna 14.08 002

 

DC boks
i     20200806 Koeb Saesonkort
Klubhusinspektør
202003220 Kampprogram og aflysninger
SponsorBar
 Hovedsponsorer trans
facebook_page_plugin