Trist start for de danske mestre

Trist start for de danske mestre

Fortuna savnede gennembrudskraft

At have størstedelen af spillet er ikke tilstrækkeligt, når man ikke kan score. Det måtte Fortuna sande lørdag eftermiddag på…

Mere...
Premierekamp mod pokalfinalist

Premierekamp mod pokalfinalist

Fortuna med respekt for sæsonens første modstander

Fortunas ligaspillere kommer ud på en spændende opgave, når der lørdag den 8. august er sæsonpremiere i Gjensidige Kvindeliga. De…

Mere...
Så er det tid til årskortet

Så er det tid til årskortet

Køb sæsonkortet til 2020-21

Når der nu tages hul på en ny sæson i Gjensidige Kvindeliga, er det også tid til at sikre sig…

Mere...
Fortuna reducerer

Fortuna reducerer

Annoncerer efter ny kluhusinspektør

Uden væsentlig indtægt fra Dana Cup, der som bekendt måtte lukke ned i år på grund af Covid 19, er…

Mere...

Studenter fortsætter som stud. fodbold

Fodboldstudier faerdig
Samtidig med at studenterhuen blev sat på hovedet har to af Fortunas talentfulde, unge spillere valgt at fortsætte studierne, i en lidt speciel retning, dog ikke for dem. Sandra Jacobsen og Olivia Bergmann fortsætter som stud. fodbold!
De to spillere har begge forlænget deres aftaler med Fortuna med et år, hvilket cheftræner Niclas Hougaard er yderst tilfreds med.
- Nu de begge har afsluttet deres studentereksamen, kan de i endnu højere grad planlægge hverdagen efter fodbolden, så jeg ser meget frem til det fortsatte samarbejde med dem.
Og her er så lidt om, hvilke spillere det er, Niclas Hougaard får at arbejde med:Sandra Jacobsen: Sandra har på trods af manglende spilletid taget store skridt i sin udvikling denne sæson, og er en fantastisk spiller at have med i truppen. Sandra arbejder hver dag målrettet og dedikeret, og er garant for en god træningsindsats, hvad enten det er i den individuelle træning eller i holdtræningen.
17 Sandra JakobsenSandra kommer i næste sæson til at kæmpe om posten som målmand på liga-holdet sammen med vores anden unge keeper Freja Thisgaard.
Vi håber, at Sandra kan fortsætte udviklingen, hvor hun nu samtidig også kommer et skridt tættere på spilletid i næste sæson.

 

 

 

 


03 Olivia BergmannOlivia Bergmann: Olivia er en godt spillende stopper, der har sine store forcer med bolden. Olivia har i år vænnet sig til niveauet i Kvindeligaen, og hun er nu klar til at komme ind og spille mere på vores Kvindeliga-hold. 
Hun er meget boldsikker, har et godt overblik og er på mange måder en moderne forsvarsspiller, der kan tage bolden med forbi presset og derigennem kan give os en god sikkerhed med bolden.

Pin It

20200815 AGF Fortuna 14.08 002

 

DC boks
i     20200806 Koeb Saesonkort
Klubhusinspektør
202003220 Kampprogram og aflysninger
SponsorBar
 Hovedsponsorer trans
facebook_page_plugin