Ny mand på banen og i klubhuset

Ny mand på banen og i klubhuset

Tagline

Den 1. december rykker Fortunas nye serviceleder ind i klubhuset og på banerne på Landlyst.Den 62-årige Johnny Knudsen foretager klubskifte!…

Mere...
Fortuna holder top AaB bliver i bunden

Fortuna holder top AaB bliver i bunden

Det bliver tættere i toppn

Fortuna klarede selv paragrafferne og fik ligahjælp af andreMed en scoring til 0-1 knap 3 minutter efter dommerens startfløj blev…

Mere...
Indædt kamp i slutfasen

Indædt kamp i slutfasen

Håber på opbakning hjemme fra

Fortuna har hele truppen til rådighed, når der skal vælges spillere til kampen mod AaBOvenpå seneste målsucces mod AGF på…

Mere...
Rundens største sejr...

Rundens største sejr...

Farlige Fortuna-spillere pakket ind

Fortuna demonstrerer med 5-1 over AGF scoringshumøret Så er Fortunas ligahold i Gjensidige Kvindeliga igen i stand til at demonstrere…

Mere...

Fortuna leverer til kvindelandsholdet

FAERDIGT LANDSHOLDSSPILLERE IMG 1085

Når det danske kvindelandshold i morgen, tirsdag, aften, løber på banen på Malta, i endnu en EM-kvalifikationskamp, er der ikke færre end 10 spillere, der enten er hos Fortuna eller har været her, med i den danske trup.
Med denne repræsentation er der endnu mere grund til at være med og bakke vores landshold op, når kampen afvikles tirsdag kl. 18:30. Og det kan man gøre, hjemme fra stuen, da kampen sendes live på DR2.
Med det spillermæssige opbud leveres bevis på den satsning Fortuna igennem de seneste mange år har stået for, inden for Dansk Kvindefodbold. Fire af de ti nuværende og tidligere Fortuna-spillere er stadig i klubben, mens de seks øvrige spiller i Italien og Frankrig.
Der er således tale om en solid leverance til dansk kvindefodbold på topniveau. Og i Fortuna arbejdes der fortsat på, at kunne levere varen. Arbejdet med at pleje talentet og skabe elitespillere er – efter etableringen af Dana Cup Academy for tre år siden - intensiveret, og dette eneste danske kvindeakademi satser på, at være leveringsdygtig i fremtiden.

Her har vi ”Fortuna-holdet”:

20200921 IMG 1076 002 uden maske

Stående fra venstre: Frederikke Thøgersen (ACF Fiorentina, Italien), Sara Thrige (Fortuna), Signe Bruun (Paris Saint-Germain, Frankrig), Emma Snerle (Fortuna), Luna Gewitz (En Avant Guingamp, Frankrig) og Sara Holmgaard (Fortuna).
Knælende: Nadia Nadim (Paris Saint-Germain, Frankrig), Caroline Møller ( Internationale FC, Italien), Oliva Holdt (Fortuna) og Sofie Junge (Juventus FC).

Pin It

Brondby 31.10 1

 

DC boks
i     20200806 Koeb Saesonkort
20201026 SKILT KØB BILLET

GRAFIK TIL HJEMMESIDE SERVICELEDER

SponsorBar
 Hovedsponsorer trans
facebook_page_plugin