18-årig med 18 landskampe i benene

18-årig med 18 landskampe i benene

Tagline

Fortuna får talentfuld tilgang fra sjællandske BSFDer er nu lavet aftale med 18-årige Agnete Nielsen fra BSF. Hun er klar…

Mere...
Finner og en nordmand falder for dansk satsning

Finner og en nordmand falder for dansk satsning

Tagline

Fortuna har præciseret sin spillerpolitik, og det betyder at holdsammensætningen får en danske drejning.En større andel af 3F-trupen skal være…

Mere...
Stærke kvinder i fodbold

Stærke kvinder i fodbold

Tagline

Lykke Friis fra DBUs kvindekommission mødtes med Jette Andersen fra Fortuna

Mere...
Til Fortuna fra KoldingQ

Til Fortuna fra KoldingQ

Tagline

Træneren glæder sig til at videreudvikle talenter

Mere...

God Træning

Linköpings FC – svensk mester i 2016 – er en ønskemodstander – i hvert fad i en træningskamp. Det blev der leveret bevis på, da Fortuna Hjørring lørdag eftermiddag stillede op mod svenskerne på Dana Cup Kunstgræs Arena.
 
FRED 37J0484
Fra sidelinjen kunne publikum følge et par veloplagte og determinerede hold. Det var ganske tydeligt, at holdene nu er inde i sidste fase forud for væsentlige liga-kampe, og for Fortunas vedkommende tillige en top-spændende kvartfinale i UEFA Womens Champions League.
Fortuna lagde bedst og mest målbevidst ud, men et stabilt spillede svensk hold – med bl.a. den tidligere Fortuna-spiller Janni Arndt- holdt hjemmeholdet fra nettet langt ind i 1. halvleg. Men fem minutter inden pausen blev Fortunas ihærdighed belønnet.
Det var Frederikke Thøgersen, der sendte bolden i mål til 1-0.
25 minutter inde i 2. halvleg blev der så scoret igen. Fortunas rumænske Florentina Olar demonstrerede, at hun er klar til at fortsætte seneste sæsons bedrifter.
Med en føring på de 2-0 fandt cheftræner Brian Sørensen det på sin plads, at eksperimentere lettere.
Dr var startet med de sikre, men nu skulle de yngre og mindre rutinerede også prøves af.
Så øjnede Linköpings FC muligheden for at komme ind i spillet. Kort efter Fortunas 2-0-scoring reducerede svenskerne, og 10 minutter før tid faldt det udlignende mål. Det blev scoret på straffespark.
 
FRED 37J0567
Selv om det var en lille skuffelse, at sejren ikke blev hentet hjem, var der tilfredshed i Fortuna-lejren.
På et tidspunkt, hvor formkurven er for opadgående blev der leveret en tilfredsstillende indsats!
I den kommende uge rejser Fortuna-truppen til Portugal for at deltage i en træningsturnering. Her møder Hjørring-pigerne Chelsea, Benfica og Sporting Lissabon. Det bliver kampe, der ruster holdet endnu bedre.
Pin It
SponsorBar
facebook_page_plugin