Dana Cup klar til at tage imod

Dana Cup klar til at tage imod

Tagline

Om kun få dage indledes Dana Cup nr. 36. Omkring 15.-20.000 unge fodboldspillere indtager i den kommende weekend Hjørring og…

Mere...
Dana Cup indtager Hjørring

Dana Cup indtager Hjørring

Tagline

Mandag aften den 24. juli kommer hjørringenserne til for alvor at mærke, at der er Dana Cup-uge.15.000 unge mennesker går…

Mere...
Nordisk opgør på storskærm

Nordisk opgør på storskærm

Tagline

Der er lavet aftale om, at EM-kampen mellem Norge og Danmark vises på Dana Cup.

Mere...
CAMPINGVOGNE TIL DANA CUP 2017

CAMPINGVOGNE TIL DANA CUP 2017

Tagline

Vil du afse din campingvogn i uge 30 fra den 21. til den 30. juli kl. 14? Vi skal nemlig…

Mere...

Endnu to tager et år mere i Fortuna

Janelle
Fortuna har netop underskrevet kontrakt med yderligere to spillere til 3F-truppen, amerikanske Janelle Cordia og Louise Ringsing. Kontrakterne er forlænget med et år.
30-årige Janelle Cordia er en rutineret midtbanespiller, som efter en skadespause er vendt tilbage til startopstillingen. Hun har været en af Fortunas bedste i foråret.
Janelle, der er en fighter i særklasse, leverer altid en 100% indsats, og hun er en meget vigtig brik på det Fortuna hold, der i den kommende sæson skal forsøge at generobre det danske mesterskab og pokaltitlen.
Louise
Louise Ringsing er 20 år, og spiller venstre back.
Hun har stået lidt i skyggen af den brasilianske landsholdsspiller Tamires de Britto. Ringsing har ikke fået helt den spilletid, som hun har fortjent. Hun er en ung spiller, som arbejder hårdt for at udvikle sig, og går efter at tilkæmpe sig en fast plads på holdet.
De to spilleres nye kontrakter løber til 30. juni 2018.
Pin It
SponsorBar
facebook_page_plugin