Dana Cup I første række i USA

Dana Cup I første række i USA

Tagline

Dana Cup er helt fremme i første række når 6300 amerikanske fodboldtrænere går rundt i den enorme udstilling med fodboldudstyr,…

Mere...
Fortuna styrker talent og elite

Fortuna styrker talent og elite

Tagline

Med ansættelse af 37-årige Jacob Larsen, der tidligere har haft ansvaret for talentudviklingen i AaB, giver Fortuna Hjørring talentplejen og…

Mere...
Brian Sørensen afløses i Fortuna

Brian Sørensen afløses i Fortuna

Tagline

  Fortuna Hjørrings elitehold i 3F - ligaen skal have ny cheftræner!Brian Sørensen, der gennem de seneste fem år har…

Mere...
22-årig amerikaner i målet

22-årig amerikaner i målet

Tagline

Fortuna ruster sig til et yderst afgørende forår. Efter, at landsholdsmålmanden Maria Christensen blev skadet i efteråret har Fortuna været…

Mere...

Akademiet klar til indvielse

Akademibygningen 37J5663 red
Fortuna åbner landets første fodboldakademi for kvinder!
Nu ligestilles danske piger med drengene, når det gælder fodbolduddannelse
Dana Cup Soccer Academy er nu klar til at tage imod unge piger, der ser sig selv midt i en fremtid med elitefodbold.
I en ny bygning, der er en del af Dana Cup Sports Center på Børge Christensensvej 5 i Hjørring, etableres fodboldakademiet. De første unge piger har meldt sig til akademiet, og flytter snart ind i den 900 etagemeter store, treetagers bygning.
Bygningen rummer 14 fleksible lejligheder. De kan hver huse 2-4 personer, samt tre større lejligheder, der kan huse op til 6 personer.
Dana Cup Academy tilbyder danske og udenlandske kvindelige fodboldspillere personlig udvikling med fodbolduddannelsen som udgangspunktet, og hånd i hånd med anden uddannelse.
Akademiet har 1. klasses fysiske rammer og højt uddannede trænere.
Skolegang og studier tilpasses den enkeltes ønsker og niveau og kan foregå på et bredt udvalg af uddannelsesinstitutioner tæt på Dana Cup Academy.
Hovedformålet med den nye bygning er altså at give plads til at drive fodboldakademi for kvinder. I første omgang tager akademiet imod 20 piger, der virkelig vil investere i en fremtid, som fodboldspillere.
Samtidig med, at der drives fodboldakademi, rummer nybyggeriet plads til udøvere fra andre sportsgrene, som er på træningslejr og lignende. Det er aktiviteter, der gennem de seneste år er blevet stadig mere omfattende.
Den nye bygning koster omkring 13 mio. kr., og den er opført i rekordtempo.
Entreprenøren gik i gang i september 2016, og nu kan Hjørrings borgmester Arne Boelt sammen med Fortuna Hjørrings formand og direktør i Dana Cup, Jette Andersen, klippe snoren til akademibygningen. Det sker torsdag den 15. juni kl. 15.
Samtidig med indvielseshandlingen er der ”åbent hus”, så alle har en mulighed for at opleve herligheden.

 

 

Pin It
Website Boks
Fortunashoppen
 
Fortuna Academy
SponsorBar
facebook_page_plugin