Bus-sikkerhed i top

Bus-sikkerhed i top

Tagline

 Vognmand Jørn Pedersen fra Jørns Busrejser gennemførte perfekt bremsetest og demonstration af busklargøringDet er gennemkontrollerede og testede busser, der betjener…

Mere...
Line S. hjemme igen med nr. 7

Line S. hjemme igen med nr. 7

Tagline

En kapacitet er på vej tilbage til Fortuna. 26-årige Line S. Jensen trækker igen i den grøn-hvide bluse, og rygnummeret…

Mere...
Vestdansk mester

Vestdansk mester

Tagline

Fortunas U16 gjorde klubbens elitehold kunsten efter. Pigerne fra Hjørring hentede mesterskabet hjem i en meget jævnbyrdig og spændende kamp…

Mere...
Busserne til Dana Cup på plads

Busserne til Dana Cup på plads

Tagline

Dana Cup, der afvikles i uge 30 i Hjørring og omegn, har nu lavet aftale med et transportfirma.I uge 30…

Mere...

TAK FLEMMING...

 
Flemming 02Personale
Dana Cup og Fortuna har mistet en af sine meget anerkendte, vellidte og respekterede medarbejdere.
Træner Flemming Nielsen døde lørdag den 23. juni, 63 år gammel.
Efter en international karriere som spiller, uddannede Flemming Nielsen sig til træner, og den gerning førte ham frem til Fortuna.
I 2007 kom Flemming til Hjørring, hvor han, efter flere år med herrehold, nu skulle forsøge mig med kvindefodbold. Det blev en succes.
Efter kun et halvt års arbejde i Fortuna, begyndte klubben at føle Flemmings indsats. Først havde han ført kvinderne frem til et pokalmesterskab – og så blev kursen sat mod det danske mesterskab, klubbens sjette.
Guldvinder TP015559
 
Det blev hentet hjem i 2009, og Flemming Nielsens trænerstyrke førte frem til endnu et dansk mesterskab i 2010.
I 2011 blev han U18 DM-træner og talentchef.
Foruden at klare sit fodboldjob superprofessionelt blev Flemming Nielsen et rigtigt klubmedlem med – som man siger i Fortuna – et grønt Fortuna-hjerte.
Flemmings erfaring fra den professionelle fodboldtid i Tyskland kom også klubben og Dana Cup til gavn. Han blev tilknyttet Dana Cup med bl.a. til opgave at hente tyske klubber til turneringen i Hjørring.
For mange, var det et hyggeligt gensyn med den tyske liga-spiller fra Fortuna Køln, når de kom til Hjørring. Og Flemming forstod at øse af sin enorme erfaring, når han tilrettelagde træningslejre ved Dana Cup Sports Center.
flemming speaker IMG 0368
 
 
At han var et rigtigt klubmedlem oplevede man også, når han stillede sig til rådighed for Dana Cup. Blandt andet var det Flemmings fynske røst, der supplerede billederne fra finalekampene og indmarchen på Dana Cup.
Inden Flemming Nielsen kom til Fortuna, var han i 1970’erne og 1980’erne dansk landsholdsspiller.
Han spillede tillige i forsvaret hos OKS, Odense Boldklub, Fortuna Köln, South China FC i Hong Kong, AaB og Aalborg Freja.
Han har, inden tiden i Fortuna, bl.a. været træner i B1909 og FC Nordjylland, samt assistenttræner og sportschef i Viborg FF.
Desuden var han også træner på Nordjyllands Sportscollege.
I Fortuna og Dana Cup mindes Flemming Nielsen med stor respekt og taknemmelighed.
 
Pin It
Danmark Ungarn tag med
Fortunashoppen
 
Academybox
SponsorBar
facebook_page_plugin