Sikker Fortuna-sejr over BSF

Sikker Fortuna-sejr over BSF

Tagline

Med tre turneringspoints bevarer Fortuna sin andenplads efter Brøndby Fire mål I første halvleg og to I anden samtidig med…

Mere...
Så går vi efter guldet...

Så går vi efter guldet...

Tagline

BSF er ingen let opgave for Fortunas 3F-holdSøndag skal det vise sig, om Fortunas 3F-hold kan rejse sig efter den…

Mere...
Glæde vendt til skuffelse

Glæde vendt til skuffelse

Tagline

Fortuna kom strålende fra start, men så gik spillet i stå og Kolding opnåede 1-1Skal Fortuna gøre sig håb om…

Mere...
Peter Enevoldsen sportschef i Fortuna

Peter Enevoldsen sportschef i Fortuna

Tagline

Efter 15 måneder som assistenttræner på Fortunas 3F-hold har klubben nu lavet aftale med Peter Enevoldsen om, at han fra…

Mere...

Dana Cup og Fortuna på plads i Chicago

Stillet op 2 red
I fire dage får 12.000 amerikanske fodboldtrænere, masser af unge fodboldspillere og et væld af “menige” amerikanere et indgående kendskab til dansk kvindefodbold og ungdomsfodboldturnering. Dana Cup og dermed også Fortuna er repræsenteret på det store amerikanske konvent og fodboldudstilling, NSCAA Convention, der natten til fredag åbnede i Chicago!
Dana Cups direktør Jette Andersen, markedsansvarlig Alison Forman og sponsorchef Mads Larsen har etableret Dana Cups stand og har gjort klar til at tage imod!
- Vi har deltaget på dette konvent i USA i mere end 20 år, og det har skaffet os et væld af hold til Dana Cup og et jordomspændende netværk, der har stor betydning for udviklingen hjemme i Fortuna og selvfølge for en positiv udvikling af Dana Cup, siger Jette Andersen.
- I år sætter vi snuden op efter at komme hjem med såvel allerede kendte som nye hold! Det er af stor betydning for Dana Cup med denne internationale interesse, som fylder Hjørring i den sidste uge i juli hvert år!
Efter de travle dag i Chicago fortsætter Alison Forman og Jette Andersen søndag på klub- og organisationsbesøg i Mexico, hvorfra det i de seneste år er lykkedes at hente stadig flere hold til Danmark. De mexicanske hold er ligesom holdene fra Sydamerika yderst attraktive modstandere til Dana Cups europæiske hold.
Pin It

Generalforsamling2019

DC boks
i    Tom med pil
Fortunashoppen1
AC Boks
SponsorBar
 Hovedsponsorer trans
facebook_page_plugin