Danskere mødes i Chicago

Danskere mødes i Chicago

Tagline

To store kendte danske ting er med på NSCAA Convention, det store fodboldtræner og klub-arrangement i Chicago i disse dage.…

Mere...
Dana Cup og Fortuna på plads i Chicago

Dana Cup og Fortuna på plads i Chicago

Tagline

I fire dage får 12.000 amerikanske fodboldtrænere, masser af unge fodboldspillere og et væld af “menige” amerikanere et indgående kendskab…

Mere...
Til lykke Karen...

Til lykke Karen...

Tagline

Karen Holmgaard spiller sig ind i Signe Bruuns støvlespor!19-årige Karen Holmgaard fra Fortuna Hjørring er af spillerforeningen kåret som Årets…

Mere...
Så er det slut med ferie...

Så er det slut med ferie...

Tagline

Nu bliver der gået til sagen på Fortunas træningsanlæg - Efter fire ugers ferie er vi klar til tage fat…

Mere...

Dana Cup og Fortuna på plads i Chicago

Stillet op 2 red
I fire dage får 12.000 amerikanske fodboldtrænere, masser af unge fodboldspillere og et væld af “menige” amerikanere et indgående kendskab til dansk kvindefodbold og ungdomsfodboldturnering. Dana Cup og dermed også Fortuna er repræsenteret på det store amerikanske konvent og fodboldudstilling, NSCAA Convention, der natten til fredag åbnede i Chicago!
Dana Cups direktør Jette Andersen, markedsansvarlig Alison Forman og sponsorchef Mads Larsen har etableret Dana Cups stand og har gjort klar til at tage imod!
- Vi har deltaget på dette konvent i USA i mere end 20 år, og det har skaffet os et væld af hold til Dana Cup og et jordomspændende netværk, der har stor betydning for udviklingen hjemme i Fortuna og selvfølge for en positiv udvikling af Dana Cup, siger Jette Andersen.
- I år sætter vi snuden op efter at komme hjem med såvel allerede kendte som nye hold! Det er af stor betydning for Dana Cup med denne internationale interesse, som fylder Hjørring i den sidste uge i juli hvert år!
Efter de travle dag i Chicago fortsætter Alison Forman og Jette Andersen søndag på klub- og organisationsbesøg i Mexico, hvorfra det i de seneste år er lykkedes at hente stadig flere hold til Danmark. De mexicanske hold er ligesom holdene fra Sydamerika yderst attraktive modstandere til Dana Cups europæiske hold.
Pin It
2019017 Pokalkamp
DC boks
000 Breaking News
 
Fortunashoppen1
AC Boks
SponsorBar
 Hovedsponsorer trans
facebook_page_plugin