DM med lyn og torden...

DM med lyn og torden...

Tagline

Fortunas U18 sluttede med holdets hidtil korteste kamp - 17 minutter Fortuna lagde ud i et enormt tempo, og der…

Mere...
Så kom årets første DM til Fortuna

Så kom årets første DM til Fortuna

Tagline

Det skulle ungdom til for at hente guld hjem til Fortuna her i 2019. Klubbens U18-hold, der er gået gennem…

Mere...
U18 kan vinde DM søndag

U18 kan vinde DM søndag

Tagline

Sejr i fjerde sidste kamp inden turneringen slutter giver guld til FortunaEfter en strålende indsats sæsonen igennem har Fortuna U18…

Mere...
To fra Fortuna til U16 landsholdet

To fra Fortuna til U16 landsholdet

Tagline

Det danske holds gruppekampe spilles i Bohuslän nord for Gøteborg.Når Open Nordic Tournement for U16 landshold afvikles i Sverige i…

Mere...

Dana Cup og Fortuna på plads i Chicago

Stillet op 2 red
I fire dage får 12.000 amerikanske fodboldtrænere, masser af unge fodboldspillere og et væld af “menige” amerikanere et indgående kendskab til dansk kvindefodbold og ungdomsfodboldturnering. Dana Cup og dermed også Fortuna er repræsenteret på det store amerikanske konvent og fodboldudstilling, NSCAA Convention, der natten til fredag åbnede i Chicago!
Dana Cups direktør Jette Andersen, markedsansvarlig Alison Forman og sponsorchef Mads Larsen har etableret Dana Cups stand og har gjort klar til at tage imod!
- Vi har deltaget på dette konvent i USA i mere end 20 år, og det har skaffet os et væld af hold til Dana Cup og et jordomspændende netværk, der har stor betydning for udviklingen hjemme i Fortuna og selvfølge for en positiv udvikling af Dana Cup, siger Jette Andersen.
- I år sætter vi snuden op efter at komme hjem med såvel allerede kendte som nye hold! Det er af stor betydning for Dana Cup med denne internationale interesse, som fylder Hjørring i den sidste uge i juli hvert år!
Efter de travle dag i Chicago fortsætter Alison Forman og Jette Andersen søndag på klub- og organisationsbesøg i Mexico, hvorfra det i de seneste år er lykkedes at hente stadig flere hold til Danmark. De mexicanske hold er ligesom holdene fra Sydamerika yderst attraktive modstandere til Dana Cups europæiske hold.
Pin It

Jobskilt

DC boks
i    000 Breaking News
Fortunashoppen1
AC Boks
SponsorBar
 Hovedsponsorer trans
facebook_page_plugin