Fire profiler takkede af med pokalsejr

Fire profiler takkede af med pokalsejr

Tagline

Fortuna hentede Sydbank pokalen med hjem fra BrøndbyHøjt humør og champagnebrus. Det var billedet, da Fortuna efter lørdagens opgør mod…

Mere...
Agnethe tager et år mere i Fortuna

Agnethe tager et år mere i Fortuna

Tagline

Det vil den lynhurtige sjællænder bruge til at vise sin værdi Fortuna har forlænget samarbejdet med 20-årige Agnethe Nielsen. Agnethe,…

Mere...
Pokalbrag i Brøndby

Pokalbrag i Brøndby

Tagline

Fortuna tørner ud mod Brøndby i pokalfinalen  Der er lagt op til den helt store finale på årets pokalturnering, Sydbankpokalen.…

Mere...
Dana Cup vil gerne leje din campingvogn

Dana Cup vil gerne leje din campingvogn

Tagline

Hvis du kan undvære din campingvogn fra den 20. til den 28. juli 2019 kl. 14, kan vi bruge den,…

Mere...

Fortuna opruster på talentfronten med nyansættelse

Ny traener U16 
Talentsatsningen i Fortuna Hjørring understreges med ansættelsen af 28-årige Mikkel Bjerregaard, der tiltræder øjeblikkeligt som akademi-træner og til sommer overtager rollen som cheftræner på U16-holdet.
Mikkel Bjerregaard, der er nordjysk forankret, kommer til Fortuna med en baggrund som elitetræner for de fremmeste drenge i både AaB og Hobro samt en civil baggrund som skolelærer.
-Med ansættelsen af Mikkel sætter vi tyk streg under, at vi i Fortuna Hjørring satser på vores akademi og vores talentudvikling, udtaler akademi- og rekrutteringschef Adam Harell.
-Mikkel er en enorm dygtig fodboldtræner med et stort drive. Desuden har han en yderst relevant og interessant trænerbaggrund, da han både har arbejdet i eliteklubmiljøer og samtidig haft træninger både på Sønderbroskolen i Aalborg samt Stidsholt Efterskole.
-Selv om både vores U16- og U18-hold sluttede efterårssæsonen uden nederlag på de respektive førstepladser, har vi stadig masser at udvikle på. Vi ønsker at være foregangsklub på pigesiden. Det være sig både infrastrukturelt og i forhold til at kvalificere det fodboldfaglige aspekt. Med Mikkels ankomst har vi cementeret denne vision og gødet grobunden for fremtidens talenter i Fortuna Hjørring, slutter Adam Harell.
Pin It

Brøndby 11.05.19 Gront skilt

DC boks
i    000 Breaking News
Fortunashoppen1
AC Boks
SponsorBar
 Hovedsponsorer trans
facebook_page_plugin