Sikker Fortuna-sejr over BSF

Sikker Fortuna-sejr over BSF

Tagline

Med tre turneringspoints bevarer Fortuna sin andenplads efter Brøndby Fire mål I første halvleg og to I anden samtidig med…

Mere...
Så går vi efter guldet...

Så går vi efter guldet...

Tagline

BSF er ingen let opgave for Fortunas 3F-holdSøndag skal det vise sig, om Fortunas 3F-hold kan rejse sig efter den…

Mere...
Glæde vendt til skuffelse

Glæde vendt til skuffelse

Tagline

Fortuna kom strålende fra start, men så gik spillet i stå og Kolding opnåede 1-1Skal Fortuna gøre sig håb om…

Mere...
Peter Enevoldsen sportschef i Fortuna

Peter Enevoldsen sportschef i Fortuna

Tagline

Efter 15 måneder som assistenttræner på Fortunas 3F-hold har klubben nu lavet aftale med Peter Enevoldsen om, at han fra…

Mere...

Fortuna opruster på talentfronten med nyansættelse

Ny traener U16 
Talentsatsningen i Fortuna Hjørring understreges med ansættelsen af 28-årige Mikkel Bjerregaard, der tiltræder øjeblikkeligt som akademi-træner og til sommer overtager rollen som cheftræner på U16-holdet.
Mikkel Bjerregaard, der er nordjysk forankret, kommer til Fortuna med en baggrund som elitetræner for de fremmeste drenge i både AaB og Hobro samt en civil baggrund som skolelærer.
-Med ansættelsen af Mikkel sætter vi tyk streg under, at vi i Fortuna Hjørring satser på vores akademi og vores talentudvikling, udtaler akademi- og rekrutteringschef Adam Harell.
-Mikkel er en enorm dygtig fodboldtræner med et stort drive. Desuden har han en yderst relevant og interessant trænerbaggrund, da han både har arbejdet i eliteklubmiljøer og samtidig haft træninger både på Sønderbroskolen i Aalborg samt Stidsholt Efterskole.
-Selv om både vores U16- og U18-hold sluttede efterårssæsonen uden nederlag på de respektive førstepladser, har vi stadig masser at udvikle på. Vi ønsker at være foregangsklub på pigesiden. Det være sig både infrastrukturelt og i forhold til at kvalificere det fodboldfaglige aspekt. Med Mikkels ankomst har vi cementeret denne vision og gødet grobunden for fremtidens talenter i Fortuna Hjørring, slutter Adam Harell.
Pin It

Generalforsamling2019

DC boks
i    Tom med pil
Fortunashoppen1
AC Boks
SponsorBar
 Hovedsponsorer trans
facebook_page_plugin