Fire profiler takkede af med pokalsejr

Fire profiler takkede af med pokalsejr

Tagline

Fortuna hentede Sydbank pokalen med hjem fra BrøndbyHøjt humør og champagnebrus. Det var billedet, da Fortuna efter lørdagens opgør mod…

Mere...
Agnethe tager et år mere i Fortuna

Agnethe tager et år mere i Fortuna

Tagline

Det vil den lynhurtige sjællænder bruge til at vise sin værdi Fortuna har forlænget samarbejdet med 20-årige Agnethe Nielsen. Agnethe,…

Mere...
Pokalbrag i Brøndby

Pokalbrag i Brøndby

Tagline

Fortuna tørner ud mod Brøndby i pokalfinalen  Der er lagt op til den helt store finale på årets pokalturnering, Sydbankpokalen.…

Mere...
Dana Cup vil gerne leje din campingvogn

Dana Cup vil gerne leje din campingvogn

Tagline

Hvis du kan undvære din campingvogn fra den 20. til den 28. juli 2019 kl. 14, kan vi bruge den,…

Mere...

Dansk mesterskab til U16

IMG 1489FUTSALInd imellem de udendørs aktiviteter får Fortunas spillere også tid til at præstere inden dørs i Futsal, og de gør det fantastisk godt.
Ved de danske mesterskaber, der blev afviklet på Fyn i Otterup Hallerne sikrede U16-holdet sig mesterskabet med en suveræn indsats mesterskabet, og kunne rejse hjem med pokalen.
De to sidste kampe – semifinale og finale- blev vundet ganske overbevisende. I semifinaler var det Roskilde Pigefodbold, der blev slået med7-3 og i finalen gik det ud over Aalborg KFUM. Her vandt Fortuna så sikkert som 7-0.
IMG 1490FUTSAL2Foruden holdmesterskabet var der også solopræstation. Det var stortalentet og elev på Dana Cup Academi Asii Kleist Berthelsen, der blev kåret som turneringens spiller i U16-årgangen.
Spillerne, der kom hjem fra Fyn med det danske mesterskab er
Mathilde Vestergaard, Mathilde Schack Esbensen, Anna Brøcher Madsen, Sille Mølgaard Fejerskov. Asii Kleist Berthelsen, Karoline Klit Gade, Sille Skjortholt, Mathilde Søjberg Horup og Clara Lang Andersen.
Træner for holdet er Jan Allan Sørensen.

Pin It

Brøndby 11.05.19 Gront skilt

DC boks
i    000 Breaking News
Fortunashoppen1
AC Boks
SponsorBar
 Hovedsponsorer trans
facebook_page_plugin