DM med lyn og torden...

DM med lyn og torden...

Tagline

Fortunas U18 sluttede med holdets hidtil korteste kamp - 17 minutter Fortuna lagde ud i et enormt tempo, og der…

Mere...
Så kom årets første DM til Fortuna

Så kom årets første DM til Fortuna

Tagline

Det skulle ungdom til for at hente guld hjem til Fortuna her i 2019. Klubbens U18-hold, der er gået gennem…

Mere...
U18 kan vinde DM søndag

U18 kan vinde DM søndag

Tagline

Sejr i fjerde sidste kamp inden turneringen slutter giver guld til FortunaEfter en strålende indsats sæsonen igennem har Fortuna U18…

Mere...
To fra Fortuna til U16 landsholdet

To fra Fortuna til U16 landsholdet

Tagline

Det danske holds gruppekampe spilles i Bohuslän nord for Gøteborg.Når Open Nordic Tournement for U16 landshold afvikles i Sverige i…

Mere...

Så er der klart til selvtræning mm.

red IMG 3172

Nu gøres der for alvor klart til benyttelse af Fortunas Goal Station. Det betyder, at Fortunas medlemmer, eleverne på Fortuna Academy, fodboldspillere på træningslejr og mange flere kan arbejde med det avancerede selvtræningsprogram, der er knyttet til Goal Station.
Systemet er kendt af spillerne i Fortuna. De har i stor udstrækning selv været med til at udvikle det sammen med manden bag det – den tidligere cheftræner i Fortuna, Brian Sørensen.
I den seneste tid har der været en del mangler ved Goal Station, men du har selskabet bag dette selvtræningssystem sørget for, at alt er opdateret og i fineste stand.
-Det glæder mig, at vi nu er kommet så langt, så vi kan koncentrere os om at få sat Goal Station i gang, og at vi dermed kommer til at få det udbytte, som vi forventer af anlægget, siger direktør i Dana Cup, Jette Andersen.
- Det er et fantastisk system, som rigtig mange kan få glæde og gavn af.
Her i de seneste dage har Peter Pedersen – Koldings Cheftræner og uddannet i Goal Station-systemet – været i Hjørring for at klare alle de tekniske installationer og få instrumenterne helt på plads.
Han har haft lejlighed til at tale med en række af Fortunas trænere og spillere, der er interesseret i at benytte Goal Station til træningen, når de har kvalificeret sig til at være instruktører.
I de nærmeste dage skal vi gennemføre al planlægningen og finde ud af, hvorledes tiderne i Goal Station fordeles, så flest muligt får fornøjelse af systemet. Jeg er ikke i tvivl om, at vores Goal Station kan være med til at hæve spillernes kvalitet, og give ekstra fornøjelse med træningen.
Indtil videre er det assistenttræner Peter Enevoldsen, man kan henvende sig til, når man er yderligere interesseret i aktiviteterne omkring Goal Station.

Pin It

Jobskilt

DC boks
i    000 Breaking News
Fortunashoppen1
AC Boks
SponsorBar
 Hovedsponsorer trans
facebook_page_plugin