Fortuna bør give tilskuerne en oplevelse...

Fortuna bør give tilskuerne en oplevelse...

Tagline

Efter 1-1 i Kolding skal Fortuna revanchere sig på Nord Energi Arena Intet mindre end en fodboldoplevelse er tilskuernes krav…

Mere...
Så sikrede Brøndby sig mesterskabet...

Så sikrede Brøndby sig mesterskabet...

Tagline

Trods overtal formåede Fortuna ikke at hente sejr på Nord Energi Arena Den teoretiker, der kan placere årets danske mesterskab…

Mere...
Klar til ligabrag i Hjørring

Klar til ligabrag i Hjørring

Tagline

Med en sikker 3-0-sejr i Thisted er Fortuna parat til at tage imod Brøndby.Næppe tidligere har Fortuna spillet en kamp…

Mere...

Så er der klart til selvtræning mm.

red IMG 3172

Nu gøres der for alvor klart til benyttelse af Fortunas Goal Station. Det betyder, at Fortunas medlemmer, eleverne på Fortuna Academy, fodboldspillere på træningslejr og mange flere kan arbejde med det avancerede selvtræningsprogram, der er knyttet til Goal Station.
Systemet er kendt af spillerne i Fortuna. De har i stor udstrækning selv været med til at udvikle det sammen med manden bag det – den tidligere cheftræner i Fortuna, Brian Sørensen.
I den seneste tid har der været en del mangler ved Goal Station, men du har selskabet bag dette selvtræningssystem sørget for, at alt er opdateret og i fineste stand.
-Det glæder mig, at vi nu er kommet så langt, så vi kan koncentrere os om at få sat Goal Station i gang, og at vi dermed kommer til at få det udbytte, som vi forventer af anlægget, siger direktør i Dana Cup, Jette Andersen.
- Det er et fantastisk system, som rigtig mange kan få glæde og gavn af.
Her i de seneste dage har Peter Pedersen – Koldings Cheftræner og uddannet i Goal Station-systemet – været i Hjørring for at klare alle de tekniske installationer og få instrumenterne helt på plads.
Han har haft lejlighed til at tale med en række af Fortunas trænere og spillere, der er interesseret i at benytte Goal Station til træningen, når de har kvalificeret sig til at være instruktører.
I de nærmeste dage skal vi gennemføre al planlægningen og finde ud af, hvorledes tiderne i Goal Station fordeles, så flest muligt får fornøjelse af systemet. Jeg er ikke i tvivl om, at vores Goal Station kan være med til at hæve spillernes kvalitet, og give ekstra fornøjelse med træningen.
Indtil videre er det assistenttræner Peter Enevoldsen, man kan henvende sig til, når man er yderligere interesseret i aktiviteterne omkring Goal Station.

Pin It

KoldingQ 22.04.19

DC boks
i    000 Breaking News
Fortunashoppen1
AC Boks
SponsorBar
 Hovedsponsorer trans
facebook_page_plugin