Fortuna styrker talent og elite

Jacob Larsen 37J0254
Med ansættelse af 37-årige Jacob Larsen, der tidligere har haft ansvaret for talentudviklingen i AaB, giver Fortuna Hjørring talentplejen og eliten et markant løft. Det er et led i de tanker og planer, Fortuna har arbejdet med i de seneste år.
Første skridt blev taget, da klubben den 15. juni 2017 indviede Danmarks første fodboldakademi udelukkende for kvinder. Og nu er Jacob Larsen altså antaget som elitechef.
Fortuna har i længere tid været i kontakt med Jacob Larsen, der i sine otte år som leder af AaBs talentudvikling skabte enorm respekt om sit virke.
Adskillige af de unge spillere, Jacob Larsen havde under behandling, er nået langt. Navne som Kasper Kusk og Lukas Andersen er blandt disse ”drenge”, og generelt har der gennem mange år været stor respekt omkring AaB’s talentudvikling.
Jacob Larsen, der arbejder som viceskoleleder på Nr. Uttrup Skole, vender med sit engagement i Fortuna tilbage til barndomsbyen, hvor han voksede op med fodbold først i Hjørring Frem og så i Skibsby Højene Idrætsforening. Herpå fortsatte han karrieren i AaB, hvor det blev til 39 førsteholdskampe, inden skader stoppede hans karriere som aktiv spiller.
Men fodbolden opgav han ikke. Som talentudvikler på herresiden er hans renomme ubestridt, og nu skal der så – i Fortuna hvor talentarbejdet opprioriteres - arbejdes på kvindesiden.
 Kim og Jacob 37J0258
Formanden for Fortunas eliteudvalg, Kim Brix, byder velkommen og ser frem til samrbejdet med klubbens nye elitechef.
Jacob Larsen skal styrke elitesatsningen i Fortuna, hvilket skal ske i overensstemmelse med, at klubbens flagskib – holdet i 3 F-ligaen – bevarer sin position i toppen af dansk kvindefodbold. Derfor kommer Jacob Larsen også på banen, når der skal disponeres vedr. holdet i 3 F-ligaen. Han går ind i et nært samarbejde med den nye cheftræner på Fortunas 3F-hold, Carrie Kveton, som netop har overtaget posten efter Brian Sørensen.
Carrie og Jacob skal nu sammen med klubbens eliteudvalg meget hurtigt have antaget en assistenttræner til 3F-holdet.

Brian Sørensen afløses i Fortuna

 
Brian og Carriexx
Fortuna Hjørrings elitehold i 3F - ligaen skal have ny cheftræner!
Brian Sørensen, der gennem de seneste fem år har haft stor succes med Fortuna, skal bruge mere tid på udviklingen af sit store, ekspanderende erhvervsprojekter - Goalstation. Det medfører forretningsrejser Verden over, og så skal der andre kræfter til på ”hjemmebanen” for at føre Fortuna videre i 3F -ligaens slutspil
Her er det faldet helt naturligt, at antage Brian Sørensens højre hånd gennem de seneste år, den amerikanske co-cheftræner Carrie Kveton!
Det er således Kveton, der nu følger med Fortuna ind på slutspillets førsteplads og skal forsøge at bevare den position frem til et dansk mesterskab og et pokalmesterskab!
Fortuna havde egentlig en løbende kontrakt med Brian Sørensen, men klubben har respekteret trænerens ønske om at arbejde med udviklingen af Goalstation.
- Samtidig med, at vi beklager, at det er blevet nødvendigt at sige farvel til Brian Sørensen i denne omgang har vi fuld forståelse for, at han vil koncentrere sig om det Goalstation-koncept, han brænder for, og som vi har haft gode oplevelser med her i Fortuna, siger klubbens formand Jette Andersen.
- Vi har i det hele taget haft fem gode år med Brian Sørensen og er ham meget taknemmelig for det engagement, han har lagt for dagen her i vores klub. Det har givet gode sportslige resultater både i den hjemlige liga og i UEFA Champions League.
- Det er vemodigt at skulle tage afsked med Brian Sørensen.
På den anden side er vi i den favorable situation, at Brians assistenttræner, Carrie Kveton, har indvilget i at føre arbejdet med 3F-truppen videre.
Carrie er en yderst kompetent afløser. Hun har allerede i dag en meget stor andel i den succes, Fortuna har med 3F-holdet.
Vi ser med stor optimisme frem til resultaterne af Carries arbejde.
Allerede i dag har Brian Sørensen Goalstation-anlæg stående flere stede rundt om i fodbold-verdenen.
Goalstation-konceptet er et væsentligt “redskab” i den omfattende, individuelle træning, Brian Sørensen har arbejdet med i Hjørring!
Fortuna ventes at have en assistenttræner til Carrie Kveton på plads en af de nærmeste dage!
SponsorBar
facebook_page_plugin