Efter to nederlag skal det gerne være sejr i Køge

HBKoge 37J3613revanchex

Når Fortuna torsdag kl. 16 møder HB Køge på sjællændernes hjemmebane er det Fortuna, der har revanche til gode. I februar tabte Fortuna i Sydbank Pokalen på Køge Stadion og den første ligakamp i april blev tabt på Nord Energi Arena i Hjørring. Så nu er det kun en sejr, der tæller.
Det er også nødvendigt med sejr, hvis Fortuna skal bevare sin teoretiske mulighed for en plads i Champions League.
Forud for torsdagen kamp ligge HB Køge på ligaens førsteplads med 22 points efterfulgt af Brøndby med 20 points. Fortuna indtager med 13 points tredjepladsen. Med fem kampe tilbage er Fortuna tvunget til at hente maksimalt udbytte, hvis holdt skal nå op til de to i toppen, og så skal der endda hjælp til ude fra.Stillingenklar
Der er lettere optimisme blandt Fortunas spillere efter seneste kamp mod FC Nordsjælland. Her kunne holdet rejse hjem med en 3-1-sejr. Hermed var det blevet til 7 points i de seneste tre kampe.
Men modstanderen har også al mulig grund til at se lyst på tingene. Senest bragt HB Køge sig på førstepladsen med en udesejr over Brøndby.
Fortuna står overfor nogle særdeles afgørende dage. Efter torsdagens kamp, skal spillerne være på mærkerne igen søndag, når det kl. 14 går løs hjemme på Nord Energi Arena.
Ved søndagens kamp mod Brøndby er der adgang for 500 tilskuere.

Nu kan du købe billet til Fortuna-Brøndby

BRONDBY 37J9603MTEKST
Når Fortuna søndag den 16. maj kl. 14 tager i mod Brøndby IF er der spillere på banen, ledere ved sidelinjen og tilskuere på tribunen.
Op til 500 må overvære kampen i Gjensidige Kvindeliga. Inden for den margin kommer Fortuna ikke til at snyde sine trofaste supportere og tilskuere, der elsker at opleve ”levende fodbold”.
Normalt har Fortuna omkring 300 tilskuere til sine hjemmekampe i ligaen. De kan sagtens være der på søndag og endda tage en del ekstra med sig.
Når kampen spilles for tilskuere, er det forbundet med rimelige skrappe sundhedssikrende regler. Covid-19 skal respekteres og reglerne efterleves.
- Tilladelsen til at lukke tilskuere ind er forbundet med, at samtlige på Nord Energi Arena er registreret, og at de møder med et gyldigt coronapas. De almindelige regler med afstand og afspritning skal naturligvis også følges. Men det skulle heller ikke volde problemer.
- Når der købes billet, og det skal ske elektronisk, er køberen samtidig registreret og kan opspores om nødvendigt.
- Kun én tribune – Vennelyst-tribunen mod øst tages i brug, og her sælges billetterne, så der bliver god afstand.

På den vestlige tribune er der udelukkende plads til presse, ledere, sponsorer og personale. Alle er registreret.
Med det set up kan vi levere en rigtig fodboldoplevelse – sundhedssikker og forhåbentlig med underholdende fodboldspil.
Fortuna benytter sit eget elektroniske billetsystem fra Flexbillet, og salget til søndagens kamp er allerede i gang.

Der er link til billetsalget herfra:   KOEB BILLETeller fra Fortunas hjemmeside.
Billetten skal printes, så den kan vises ved indgang B Femhøje (hjørnet Femhøje/Skolevangen). Her scannes den – en proces, som betyder, at der er en meget fin og hurtig afvikling.
Det sker samtidig med, at coronapasset kontrolleres!
Velkommen igen til kamp på Nord Energi Arena.
KLIK HER FOR ADGANG TIL BILLETBESTILLING OG KØB!

QR KODE

 

 

SponsorBar
 Hovedsponsorer trans
facebook_page_plugin