Så er kursen mod mesterskab sat

Fortuna Kolding arkivFortuna har et par store udfordringer i 2017-18. Det betyder, at holdet og teamet omkring det, skal levere, så skal publikum i Hjørring får en ekstra oplevelse.
Første gang bliver lørdag kl. 16 på Nord Energi Arena, hvor Fortuna møder Kolding Q i sæsonens første hjemmekamp.
Pigerne sørgede for, at Fortuna kom godt i gang, da de mandag, i sæsonens første kamp, tog sejren med hjem fra udebanen i Varde. Her stillede man oven i købet op uden fire landsholdsspillere, som havde fået ferie ovenpå den lange, koncentrerede indsats ved EM i Holland.
I Varde var spillet – efter en lidt stresset start – meget flydende, og der var ikke på noget tidspunkt tvivl om sejren. Den blev på 5-0 – et resultat, der er tilfredshed med, og nu satses der på, at den meget brede trup kan følge kursen og køre efteråret igennem i et interessant gear.
Kolding Q er altid en stærk modstander, så Fortuna-spillerne skal være på mærkerne fra kampens start.
Der bliver ikke plads til slendrian, hvilket heller ikke til spillerne. De er på tæerne lige fra første fløjt, og så skal det bære igennem.
Fortuna-truppen består af halvt meget erfarne spillere med landsholdsrutine og halvt unge stortalenter.
Der er basis for at satse på en sæson, hvor både landspokal og dansk mesterskab generobres. Samtidig skal der præsteres i UEFA Womens Champions League.
Det bliver et godt og spændende efterår.
Kampen bør selvfølgelig opleves på Nord Energi Arena. Skulle man imidlertid være forhindret i at være til stede er der mulighed for at følge slaget live på Mycujoo fra kl. 15:55.

EM-sølvpigerne bliver fejret ved hjemmepremiere

Til lykkePå lørdag den 19. august spiller Fortuna for første gang på hjemmebane her i sæsonen 2017-18, og meget tyder på, at det bliver starten på en god sæson med seværdigt fodbold.
Lørdag går det løs på Nord Energi Arena i 3F-ligaen, hvor Fortuna møde Kolding Q.
Men nogle af spillerne har allerede præsteret i år.
Fire af Fortunas spillere, Frederikke Thøgersen, Maria Christensen, Sarah Dyrehauge og Luna Gewitz var med på FC Twente Stadion søndag den 6. august, da de danske landsholdsspillere fik sølvmedaljerne hængt om halsen.
Efter hæderen i Holland skal de fire også takkes og lykønskes i Hjørring og have en buket blomster.
Der er også en buket til Kolding-målmanden Stina Lykke, der også var med på EM-holdet, og ganske givet huskes for sin straffesparksredningen i semifinalen mod Østrig.
Line S. Jensen - den tidligere Fortuna-spiller, der nu er professionel i Washington, måtte følge EM-finalen fra sidelinjen på krykker, efter at kun i semifinalen pådrog sig en alvorlig kors- og ledbåndsskade. Line er i Hjørring på lørdag, og hun skal naturligvis også hædres.
Årets første hjemmekamp bliver i øvrigt ganske festlig. Foruden at fejre pigerne skal publikum have en oplevelse, ikke mindst børnene, som alle får en is.
Til de voksne er der en række gevinster på programnummeret.
Kampen på Nord Energi Arena på lørdag den 19. august fløjtes op kl. 16:00.
SponsorBar
facebook_page_plugin