Fortuna suveræn i 80 minutter

RED Olivia scorer
Brøndby lod først høre fra sig i kampens sidste 10 minutter

Med en spillermæssig koncentreret indsats og en taktisk præstation af træneren sikrede Fortuna sig lørdag eftermiddag en fortjent og sikker sejr på 3-1 over førerholdet i Gjensidige Kvindeliga, Brøndby. I kampens første 80 minutter var Fortuna total overlegen.
Der blev spillet med største koncentration, præcise afleveringer og fremadrettede stik, så det blev en ren nydelse for de 377 tilskuere.
Brøndby-holdet, der traditionelt er meget engageret, når det stiller op på Nord Energi Arena i Hjørring, var en skygge af sig selv.
RED Niklas 37J9793Fortuna-spillerne trådte igennem helt ude i lyset, og nu er holdet kun et enkelt points efter Brøndby, der stadig fører ligaen.
Når rundens sidste kampe spille søndag, kan HB Køge have klemt sig ind mellem nr. et og to. HB Køge har hjemmekamp søndag mod FC Thy Thisted.
Kampen i tal
13.minut 1-0 Olivia Holdt, 52. minut 2-0 Vicky Bruce, 54. min 3-0 Sara Thrige, 83. minut 3-1 Agnethe Nielsen.
Gule kort til Fortunas Olivia Holdt (4. minut) og Emily Garnier (87. minut)
Udskiftninger: Fortuna 46. min. ind Signe Carstens ud Brenna Ochoa, ind Rebekka Frederiksen ud Indiah-Page Riley, 64. min. ind Sofie Lundgaard ud Olivia Holdt, 87. minut ind Mathilde Carstens ud Emily Garnier
Brøndby 46. min. ind Pernille Larsen ud Therese Eslund, ind Frederikke Lindhardt ud Kamilla Karlsen, 79. minut ind Malin Sunde, ind Chirine Lamti ud Freja Abildå.
Kampens dommer Frederikke Søkjær, linjedommere Sidsel Dall og Fie Bruun.
Tilskuertal 377
I den kommende weekend har Fortuna udekamp mod Kolding Q, og så rundes grundspillet af på hjemmebane mod HB Køge

RED Jubel 37J9693

 

RED THRIGE 37J9730

 

Lagt op til fodboldoplevelse

Snerle 37J5057REDX

- Vores vigtigste fokusområde bliver at levere en stor arbejds- og holdindsats defensivt, hvor vi skal tilbagelægge de meter, der skal til for at gøre rummene små, men det skal også gøre ondt på Brøndby, når vi vinder bolden!
Disse ting rumsterer i cheftræner Niclas Hougaards hoved her ugen op til weekendens topkamp i Gjensidige Kvindeliga. Fortuna møde ærkerivalen Brøndby på Nord Energi Arena lørdag kl. 14. Der hersker ikke tvivl om, at der her er lagt op til en fodboldoplevelse.
- Vores opgør mod Brøndby er fortsat den største kamp i Kvindeligaen, og det bliver endnu mere interessant og vigtig af, at der er meget på spil, ligesom der var, da vi mødte Brøndby i sommer. Det er sådan disse kampe skal være.
I sommer spillede vi en god kamp mod Brøndby på udebane. Vi lykkedes fint med at angribe Brøndby og skabe mange chancer.
Det er også vores klare ambition denne gang, og så skal vi være endnu skarpere i både deres felt og vores eget, så står vi med gode chancer for at vinde kampen.
Lørdagens kamp er en revanche fra seneste kamp i Brøndby, hvor det altså blev til et beskedent 2-1-nederlag i Brøndby. Forud for kampen er Brøndby på ligaens førsteplads med 26 points 4 foran Fortuna, der er på tredjepladsen. HB Køge har med 23 points sneget sig ind imellem på andenpladsen. HB Køge spiller søndag mod FC Thy Thisted.
Umiddelbart ser Brøndby ud til at slutte grundspillet på førstepladsen. Foruden kampen på lørdag har sjællænder kun to kampe tilbage oh det er med ligaens bundhold – AGF og AaB.
20201026 SKILT K0EB BILLETLørdagens kamp på Nord Energi Arena afvikles med stor respekt for korona-reglerne. De generelle regler for adfærd er naturligvis gældende, og begrænsningen med max 500 på Nord Energi Arena betyder, at Fortuna kun tillader 400 tilskuere på øst-tribunens siddepladser. Derfor skal tilskuerne lade sig registrere, ved at bestille billet, hvilket kan ske på Fortunas hjemmeside!

SponsorBar
 Hovedsponsorer trans
facebook_page_plugin