Fortuna sikrer sig ligaspillere

Rbekka og Bruce
To spillere fra Fortunas trup i Gjensidige kvindeligatrup har besluttet sig for at blive i klubben endnu et stykke tid.
Aftalerne går på, at Rebekka Frederiksen bliver i truppen indtil sommeren 2022, og Vicky Bruce er med i truppen indtil sommeren 2021.
Det er to meget forskellige spiller med hver sine egenskaber.
14 REBEKKA FROST FREDERIKSEN DSC7554Rebekka Frederiksen er et af dansk kvindefodbolds store talenter. Hun kom til Fortuna i 2019 og debuterede på liga-holdet den 25. august. Det er blevet til 29 kampe på Fortuna-holdet og hun har 26 repræsentativ DBU kampe med i rygsækken.
Når Rebekka Frederiksen kommer på banen udstråler hun energi og er en evig kilde til uro hos modstanderne. Cheftræner Niclas Hougaard finder, at hun træder perfekt ind i den unge trup, og forventer, at der med næsten to år yderligere i Fortuna, sker en udvikling, der bringer Rebekka helt til tops.
- Vi er meget glade for, at vi er blevet enige med Vicky om at sætte et halvt år mere, siger Niclas Hougaard.
- Vicky var en stor del af, at vi i sommers vandt det danske mesterskab, og hun har siden sin ankomst været betydningsfuld for os. Hun har samtidig udviklet sig i en positiv retning, og gør i høj grad sine medspiller endnu bedre både på og udenfor banen.04 VICTORIA FRANCES BRUCE DSC7649

De får ikke lov til at holde pause

De 11

Fortuna har hele 11 spillere ude i landsholdssammenhæng
Der er pause i Gjensidige Kvindeliga, men det er ikke ensbetydende med, at alle Fortunas ligaspillere får lov il at restituere og tage et hvil. Det ville ellers have været ganske fortjent ovenpå den formidable indsats i lørdags, hvor FC Nordsjælland blev besejret med 4-1.
Hele 11 af liga-truppens spillere tager ud til internationale opgør eller deltager i U19-landsholdets træningssamling.
Når det danske A-landshold torsdag den 17 og tirsdag den 22. september stiller op til EM-kvalifikationskampe på udebane mod henholdsvis Bosnien og Malta, er der hele fire Fortuna-spillere med i truppen. Det er Sara Thrige, Emma Snerle, Olivia Møller Holdt og Sara Holmgaard. Fortuna er hermed klubben med flest a-landsholdsspillere, og så behøver man ikke engang at medregne de landsholdsspillere, der tidligere har været i Fortuna, men nu spiller i udenlandske klubber.
Fortunas rumænske Cristina Carp skal også ud i landskampe for sin egen nation. Hun er med på Rumæniens hold, der fredag den 18. møder Belgien og tirsdag den 22. skal op mod Kroatien.
Udover deltagelsen i de internationale kampe, er Fortuna flot repræsenteret på U19 landsholdets træningssamling i Vildbjerg.
Her har klubben seks med fra liga-truppen. Det er Signe Carstens, Rebekka Frederiksen, Lærke Hammer, Julie Haugaard, Freja Thisgaard og Sofie Lundgaard. Det vil sige, at Fortuna også på U19-landsholdet er den bedst repræsenterede klub.
Der kan ikke herske tvivl om at det nu er de seneste års intensive satsning på ungdomstalenter med bl.a. etablering af Dana Cup Academy, der trækker spor såvel ude som hjemme.

 

SponsorBar
 Hovedsponsorer trans
facebook_page_plugin