Seneste 3F nyheder

Går efter større gevinst

20181112 Forhaand Fortuna BSF 37J1011red
Der er ikke tvivl om, at Fortuna-spillerne har betydeligt mere i sig, end det seneste resultat viste. Og det vil holdet demonstrere, når det lørdag kl. 13:30 går løs mod BSF på Nord Energi Arena i Hjørring.
Det er lagt op til en indsats, som resulterer i et bedre og større resultat end 1-1, som Fortuna klarede det med i grundspillets første kamp i Ballerup. Der skal hentes 3 points – ikke mindst fordi man så man kan lægge seneste 4-0-nederlag til Brøndby bag sig!
- Efter 14 dages kamppause er vi klar igen til den ny kamp mod BSF. Vi er meget opsat på, at komme tilbage på sejrskurs efter nederlaget i vores seneste kamp, siger assistenttræner Peter Enevoldsen.
- Vi ved, at dagens modstander - BSF - spiller god fodbold, hvis de får tid og plads. Derfor skal vi sætte os på kampen fra start med meget energi og tempo i spillet. Jeg tror godt, at vi kan holde dem fra at score, og gør vi det, skal vi nok få en ny sejr.
Optimismen lever i Fortuna-lejren, og der er ikke tvivl om, at lørdag bliver en fodboldoplevelse på Nord Energi Arena.
Det er 3F-ligaens nr. tre og fire, der mødes, Fortuna vil kæmpe for at avancere, og BSF lægger kræfterne i, for at bevare føling med toppen.
I seneste turneringsrunde sneg VSK Århus sig op på andenpladsen og ligger nu ét point foran Fortuna. VSK møder i weekenden det absolutte førerhold, Brøndby, og det vil ligne et mirakel, såfremt århusianerne henter alle pointsene i den kamp.
Med tre points i BSF-kampen generobrer Fortuna ligaens andenplads, så det er den, der krydses fingre for!
 

Fortuna sendt fra Brøndby med stort nederlag

red 00EJ2725
Første halvleg var godkendt, men så gik det helt galt i anden halvleg på Brøndby Stadion lørdag eftermiddag. Fortuna blev sendt hjem med et nederlag i en størrelsesorden, man ikke har set mage til i de seneste år. 4-0 til Brøndby, der hermed i den grad slog sin førerposition i 3F-ligaen fast og distancerede Fortuna, der nu for første gang i flere år er nede på ligaens tredjeplads passeret af VSK Århus, der lørdag hjemtog en sejr på 4-0 over B93.
Placeringen i toppen er nu Brøndby 28 points, VSK Århus 24 points og Fortuna 23 points. De tre hold har alle spillet 10 kampe.
Fortuna var udsat for noget af en chokstart, da der kun var spillet 6 minutter inden Brøndby scorede. Det var Fortunas landsholdsspiller, Karen Holmgaard, der frarøvede en Brøndbyspiller bolden lige på kanten af straffesparkfeltet. Fortunaforsvaret var lamslåer over frisparkskendelsen og betegnede episoden som et meget, meget tyndt frispark og mente, at det ikke burde være dømt.
Men Fortuna rejste sig og spillede resten af første halvleg mindst lige op med Brøndby, så håbet var stadig tændt, da holdene gik til pause. Men i anden halvleg tog Brøndby fat og Fortuna-holdet spillede nærmest en statistrolle.
Brøndby skabte de chancer, der skulle til, og chancerne blev udnyttet.
Fortunas formand, Jette Andersen, overværede kampen i Brøndby, og var naturligvis skuffet over det knusende resultat.
- Vores piger er meget bedre, end det vi så i Brøndby, og jeg forstår udmærket deres skuffelse. Jeg er overbevist om, at de i næste kamp om 14 dage igen er på torppen, siger Jette Andersen.
- I dag er de helt nede i kælderen, men når de kommer på træningsbanen i næste uge, skal de nok komme op.
Det skal ikke være en undskyldning, men spillerne har i den seneste tid været hårdt belastet. Der er spillet mange kampe, og der har ikke været plads til hvil ind imellem, da langt de fleste deltager i landskampe og landsholdssamlinger. Nu er der 14 dage til kampen mod BSF i Hjørring, og så skal der nok blive noget der er værd at se på!
Kampen i tal mm.
6 min 1-0 Nanna Christiansen på frispark lige fra kanten af feltet.
51. minut 2-0 Rikke Sevelke
72. minut 3-0 Mille Geil
82. minut 4-0 Olga Athimen
49. minut gult kort til Brøndbys Mille Geil
Udskiftninger: Fortuna 59. minut ud Caroline Rask og Florentina Olar ind Karoline Møller og Sara Holmgaard.
Brøndby 68. minut ud Ria Oling ind Olga Ahtinen, 80.minut ud Mille Geil ind Frederikke Lindhardt, 90. minut ud Nanna Christiansen ind Lærke Tingleff Søndergaard.
Kampens dommer: Frida Mia Klarlund Nielsen, linjevogtere Line-Maria Rasmussen og Sidsel Fabricius Rasmussen.
SponsorBar
facebook_page_plugin