Dana Cup Academy

 

Velkommen til Dana Cup Academy

I Fortuna Hjørring og Dana Cup har vi i lang tid haft en drøm. Vi tror på potentialet i dansk og international kvindefodbold. Derfor synes vi, at piger skal have de samme muligheder for at udleve deres fodboldmæssige drømme, som drenge i mange år har haft. I 2017 blev vores drøm til virkelig, og vi har åbnet Dana Cup Academy. Nu skal vi sørge for, at pigerne også får opfyldt deres drømme.

På Dana Cup Academy er målet klart. Vi skal være verdens bedste fodboldakademi for piger.
 
En plads på Dana Cup Academy er en tilkendegivelse af, at vi tror på dit talent, og forventer - på sigt - at du vil blive en del af Fortuna Hjørrings danske mestre og pokalvindere. Men et stort talent er ikke nok. Vi forventer, at du arbejder hårdt og har den rigtige indstilling. Til gengæld tilbyder vi de bedste træningsfaciliteter og det bedste træningsmiljø til at hjælpe din udvikling.
 
Som elev på Dana Cup Academy bliver du en del af et fællesskab, som konstant ønsker at blive bedre og opnå mere. Vores trænere vurderer løbende dine evner og laver specialiseret træning - kun for dig.
 
Vi udvikler hele mennesker. Et liv ved siden af fodboldkarrieren er derfor vigtigt, og vi forventer ligeledes en seriøs tilgang til skole, og tilbyder samtidig faglig sparring, lektiehjælp og vejledning ift. fremtidsplaner. Vores begrænsede antal pladser sikrer, at hver enkelt spiller får den opmærksomhed, der kræves for at skabe morgendagens største talenter.
 
 
Kontakt 2 
 

 

 
 
Pin It
SponsorBar
facebook_page_plugin