Regnskabschef ill IMG 0994
Regnskabschef til Dana Cup Dana Cup

Har du en stærk profil inden for regnskab, og brænder du for værdiskabende vækst og idrætsliv, så kan du blive vores nye regnskabschef.
Dana Cup søger en kompetent og selvstændig regnskabschef, der evner såvel detaljen som overblikket i forbindelse med udarbejdelse af budget og regnskab.
Du fungerer som direktørens højre hånd og sparringspartner i forhold til tal og økonomi.

Arbejdspladsen
Vi tilbyder en spændende arbejdsplads i et uformelt miljø, hvor du i høj grad har mulighed for at påvirke din hverdag. Det er en arbejdsplads med fokus på udvikling og resultater, og der er rig mulighed for at bruge din regnskabsforståelse og dit regnskabsmæssige håndværk.

Om stillingen
Du er praktikeren, der bl.a. skal varetage opgaver af analysemæssig karakter samt rapportering.
Som regnskabschef får du ansvaret for bogholderiet i Dana Cup og i vore selskaber. Dana Cups regnskabschef er også til rådighed for Fortuna.
Du bliver ansvarlig for den daglige bogføring, betalinger, diverse afstemninger, moms, månedlige balancer samt klargøring af alt materiale til revisor i forbindelse med udarbejdelse af årsregnskabet. Derudover er du, sammen med øvrige afdelingschefer, ansvarlig for budgetudarbejdelse, budgetopfølgning og rapportering til ledelsen.

Om dig
Vi forventer, at du har flere års relevant regnskabserfaring fra en lignende stilling eller som revisor.
Du kan levere praktiske løsninger, hvor kvalitet, overholdelse af tidsfrister og sikker leverance er påkrævet. Du er en kompetent it-bruger og har indgående kendskab til C5 og office-pakken.
Vi forventer, at du har gode skriftlige og mundtlige kommunikative evner, da jobbet indebærer forskellige former for formidling til målgrupper, der ikke nødvendigvis har regnskabsmæssig baggrund.

Ansættelsesvilkår
Der er tale om en 37 timers stilling. Der kan ventes ekstra arbejde i juli, hvor Dana Cup afvikles.
Fast løn forhandles individuelt på et niveau, der svarer til stillingens krav og dine kvalifikationer.

Kontakt og ansøgning
Ønsker du yderligere oplysninger om stillingens indhold, kontaktes direktør Jette Andersen på telefon 3094 2320, mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller efter kl. 16:30 Lene Madsen på 5150 2570
Stillingen skal besættes hurtigst muligt, så samtaler afholdes løbende. Vi forventer en afgørelse senest primo 2019.
Skriftlig argumenteret ansøgning med cv sendes pr. mail til:

Vi behandler naturligvis din ansøgning fortroligt

Dana Cup
Dana Cup er støtteforening/-organisation for kvindefodboldklubben Fortuna Hjørring, der er en aktiv kvindefodboldklub med såvel bredde som elite.
Dana Cup SportsCenter driver det tidligere Hjørring Vandrerhjem og Dana Cup Academy samt administrerer udlejning af FiberHallen.
Fra Dana Cup Travel administreres rejse- og udlejningsaktiviteter.
Dana Cup – Verdens tredje største ungdomsfodboldturnering med ca. 20.000 deltagere - er hovedaktiviteten.

SponsorBar
facebook_page_plugin