Fortuna vil gerne have endnu flere frivillige

Kom og hjael os IMG 0485 002

En fodboldklub som Fortuna har altid behov for frivillig indsats, og det behov er blevet endnu mere udtalt i kølvandet på Covid19 pandemien. Derfor har Fortuna taget fat på en hvervekampagne. Efter at kampagnen har blev sat i gang for en måneds tid siden, har en del meldt sig for at yde en indsats i den klub, de har børn, selv har spillet i og i det hele taget brænder for.
Birgit Christensen UNBX- Vi kan godt blive endnu flere. De praktiske opgaver hos os er meget forskellige, og der er mange af dem. Derfor er det dejligt, at en hel allerede har meldt sig som frivillig i Fortuna, og jeg håber, at der bliver flere, så vi i løbet af ganske kort tid kan komme i gang med at organisere, det frivillige arbejde, siger Fortunas formand, Birgit M. Christensen.
- Ved et informationsmøde i klubhuset den 17. august blev der vist pæn interesse for at række os en hjælpende hånd, og vi har allerede fået besat en del hjælperopgaver, men der er altså endnu flere.
Derfor håber jeg, at rigtig mange møder op på Nord Energi Arena på lørdag kl. 15, så vi kan informere yderligere og rekruttere nye.
Mødet begynder en god times tid inden Fortunas kamp mod KoldingQ i Gjensidige Kvindeliga bliver fløjtet op, så det er naturligt, at vi i denne informations- og rekrutteringsrunde informerer yderligere om de opgave der er knyttet til afviklingen af ligakampene.
Nu ser jeg i hvert fald frem til, at vi får et godt besøgt arrangement på lørdag.

Fortuna spotter stjerner

Stjerneskudscamp KLAR

Endnu engang tilbyder Fortuna unge piger, der har lyst til at afprøve fodboldtalentet en meningsfyldt efterårsferie. I perioden fra den 12. til den 14. oktober har 50 engagerede unge fodboldpiger mulighed for at afprøve talenter ved Fortunas Stjerneskuds camp!
12 LISE DISSING DSC7547RED- Jeg tror på, at vores Stjerneskuds camp kan være en kæmpeoplevelse for de unge piger, der gerne vil tilbringe nogle dage tæt på fodbolden og sammen med jævnaldrende, der har samme interesse, siger Lise Dissing, der er liga-spiller i Fortuna.
- Vi har velkvalificerede trænere, der tager sig af de kommende stjerner, der også får mulighed for at møde deres idoler fra Fortunas hold i Gjensidige Kvindeliga. Campens deltagere kan få et indtryk af, hvordan liga-spillerne lader op til kamp.
Lise Dissing er i gang med intense forberedelser til Stjerneskuds campen. Foruden det fodboldmæssige, der skal tænde lyset for de kommende stjerner, er der i år lidt ekstra udfordringer, når deltagerne kommer. Men det er man også forberedt på. Lise Dissing har bl.a. lavet en manual for konstruktiv tilgang til Corona-beskyttelsen, og hun er på vej med et mere detaljeret program for de tre dage!Stjernecamp plakat 2020 006RED

DU KAN TILMELDE DIG HER

SponsorBar