Kørte turneringen igennem uden pointstab

U16 holdbillede red
Fortunas U16-hold har nu taget hul på en velfortjent juleferie. Pigerne fra Hjørring er kørt efterårssæsonen 2018 igennem uden tab af så meget som et enkelt point. 14 kampe og 42 points. Så kan det da vist ikke tænkes bedre.
- Vi har spillet en rigtig fin sæson. Alle har været oppe på mærkerne. Der er skabt en masse chancer, og der er scoret livligt, så vi kan være rigtig tilfredse med resultatet, siger U16-holdets træner, Tobias Thomsen.
Tobias Thomsen, hans stab og spillerne glæder sig nu til juleferien. De kan se tilbage på et efterår, hvor det blev til førstepladsen i U16’s Liga 1.
Det er ikke udelukkende hos U16-holdet, dets trænere og ledere, der er julelys i øjnene. Hos Fortunas ledelse glæder man sig også over den fornemme placering, der udmærket kan tages som et udtryk for kvaliteten af det elitearbejde, der er sat i gang hos ungdommen. Flere af U16-spillerne er i dag tilknyttet Dana Cup Academy, så de får en intensiv træning, og de lægger selv masser af energi og tid i deres fodbold.
Flere af Fortunas ungdomshold kommer ud af efteråret som kredsvindere. Den gode, positive udvikling skal der arbejdes videre med i foråret.
Stillingen
 

Ny køkkenchef hos Dana Cup Sports Center

20181113 Carsten Olsen IMG 1223 web
Køkken og restaurant hos Dana Cup Sports Center i Park Vendia, Hjørring, er inde i en god og fornuftig udvikling med stadig flere opgaver. Det stiller større personalekrav. I den forbindelse og som følge af, at den hidtidige køkkenleder Lene Arildsen har valgt at stoppe på den post. For Dana Cup Sports Center er det lykkedes straks at finde afløseren, som officielt tiltræder den 1. december, men allerede har taget fat på opgaverne.
Den ny køkkenchef er den 54-årige Carsten Olsen – nok bedre kendt som Den Skaldede Kok – der bl.a. har drevet restaurant i Tivoli i København, Først hed den Perlen og efter halvandet år lagde Carsten Olsen selv navnet ”Den Skaldede Kok” til.
Carsten Olsens uddannelse som kok ligger på Hotel d’Angteterre, og som tjener på Hotel Plaza begge steder i København. For lige at få tiden til at gå, har Carsten Olsen skrevet 8 kogebøger, lavet 160 tv-programmer og været kok på Go’morgen Danmark.
Carsten Olsen er flyttet til Bindslev først og fremmest på grund af stor veneration for området, hvor han har mange familiemæssige relationer, men også for ”at få fred”, som han siger.
På sin restaurant i Tivoli havde Carsten Olsen 47 ansatte samtidig med at han drev et catering-firma med 17 ansatte.
- Vi er glade for, at Carsten Olsen har sagt ja til stillingen hos os. Jeg tænkte nok, da jeg modtog hans henvendelse, at der her var tale om en overkvalificeret person, men de ansættelsessamtaler, jeg har ført med Olsen, viser mig, at der er tale om en person, der tager tingene seriøst, og som kan være med til at gøre vores virksomhed endnu mere tiltrækkende for både gæster og personale, siger direktør i Dana Cup Sports Center, Bob Andersen.
- Jeg har godt nok tænkt på, at det skulle være fredeligt – i hvert fald i et stykke tid – men nu står jeg altså over for en udfordring, som er værd at tage op, siger Carsten Olsen.
- En meget interessant ting her er driften af køkken, restaurant og så videre.
At det fungerer er en forudsætning for at vi har en god arbejdsplads og være gæster føler sig godt tilpas.
Dana Cup Sports Centers køkken og restaurant har et godt ry, og det skal vi arbejde på at bevare.
Samtidig med, at vi laver mad i stil med det vi kender, ser jeg frem til at kreere menuer, der specielt henvender sig til unge idrætsudøvere, der skal have en ernæring, der understøtter deres aktivitet.
Kort og godt: Der er udfordring på mange fronter!
Carsten Olsen er gået i gang med arbejdsplanlægning og bringe personalesamtaler på plads. Han ønsker, at få det personalemæssige helt på plads, inden den officielle tiltræden den 1. december. Til den tid, skal der gang i sagerne!
 
SponsorBar
 Hovedsponsorer trans
facebook_page_plugin