Et år med gode præstationer

Tamires Moller
Tamires Dias Gomes kåret som årets spiller 2017 og Caroline Møller som årets talent.
I øvrigt blev 2017 et år, som vil blive husket i Fortuna - og det er for gode resultater og forn at være et år, hvor der for alvor igen blev skabt håb.
Midt i det hele var der dog skuffelsee. Det danske mesterskab og pokalmesterskabet gled fra klubbens 3F-hold, ligesom det blev en alt for kort tilværelse i UEFA Womens Champions League. Til gengæld rejste 3F-spillerne sig i den hjemlige turnering i efteråret, som blev afsluttet på en suveræn førsteplads.
Nu er man så på vej ind i 2018, hvor ambitionerne er høje. Fortuna styrer mod en dobelttriumf: Dansk mesterskap og Pokalmesterskab. Og så vil det naturligvis også være ekstra fint, hvis opholdet i UWCL bliver noget længere.
Traditionen tro var der gang i påskønnelserne ved årets afslutningsarrangement.
Det var påskønnelser for såvel sportslige præstationer, som for indsats, der har stor betydning for det sociale liv, som Fortuna også er så kendt for.
Brian og Tamires IMG 0519     Moller og Brian IMG 0512     Briam og Rask IMG 0517
Årets spiller Tamres og                      Årets talent Caroline Møller                 Årets fighter Caroline Rask
cheftræner Brian Sørensen                cheftræner Brian Sørensen                  og cheftræner Brian Sørensen

Christian og Louise IMG 0506   Christian og Anika    Dissing og Snerle IMG 0525
Åets spiller1. div. Louise Ringsing      Årets talent 1. div. Annika Schreiber     Årets ungdomsspiller Emma
og træner Christian Berthelsen.         og træner Christian Berthelsen.             Snerle med træner Karsten
                                                                                                                                    Dissing John Roberts pokal

Per B og IMG 0508
Årets spiller i serie 2, der
rykkede op i serie 1, Sille Christensen
med træner Per Brusgaard.

Aarets kammi stor IMG 0554
Årets Kammi - Rikke Nyholm Sørensen med Fortunas formand, Jette Andersen

Dana Cup søger IT-medarbejder

emil fotoIMG 1522xx
Stigende IT-anvendelse stiller større specielle krav til vores administration. Derfor er der behov for at udvide staben på det om råde. Vi efterlyse nu:

Dana Cup IT/Digital medarbejder
Dana Cup-organisationen skal total-tunes, så vi er på toppen, når vi inviterer deltagere til vores verdenskendte fodboldturnering, og når vi tager imod de mange gæster.
Kravet er en velfungerende administration, hvor den enkelte fungerer selvstændigt og deltager effektivt, engageret og inspirerende.
Dine kompetencer:
• IT som minimum på superbrugerniveau (Vi arbejder primært med Microsoft Dynamics CRM, Office og Adobe)
• Du er medansvarlig for at administrere og udvikle vore websider (Joomla) og digitale sociale platforme
• Interesse for og evne til organisatorisk planlægning og styring i en virksomhed, der er styrket gennem et tværgående samarbejde.
• Du skal være i besiddelse af gode sprogkundskaber og som minimum beherske dansk og engelsk i tale og skrift.
Personlighed:
• Et vindende og tillidsvækkende væsen.
• Struktureret og ”selvkørende”, trives med travl hverdag og mange bolde i luften
• Fleksibel mht. arbejdsopgaver og -tider
• Indsigt i og erfaring med lederarbejde i en sportsklub/idrætsforening er en fordel.
Ansættelsesvilkår
• Vi tilbyder et åbent, uformelt arbejdsmiljø blandt dedikere¬de medarbejdere. Det er en 37 timers stilling, dog skal der i juli, hvor Dana Cup afvikles, påregnes yderligere timeforbrug. Fast løn, der forhandles individuelt.
Den ny medarbejder placeres i en tværgående stabsfunktion med direkte reference til direktøren.
Er der behov for yderligere information, kan Jette Andersen kontaktes på tlf. 30 94 23 20.
Ansøgning hurtigst muligt og senest den 6. november. Der forventes samtaler den 9. og 10. november 2017
Dana Cup
Att. Jette Andersen