Studenter fortsætter som stud. fodbold

Fodboldstudier faerdig
Samtidig med at studenterhuen blev sat på hovedet har to af Fortunas talentfulde, unge spillere valgt at fortsætte studierne, i en lidt speciel retning, dog ikke for dem. Sandra Jacobsen og Olivia Bergmann fortsætter som stud. fodbold!
De to spillere har begge forlænget deres aftaler med Fortuna med et år, hvilket cheftræner Niclas Hougaard er yderst tilfreds med.
- Nu de begge har afsluttet deres studentereksamen, kan de i endnu højere grad planlægge hverdagen efter fodbolden, så jeg ser meget frem til det fortsatte samarbejde med dem.
Og her er så lidt om, hvilke spillere det er, Niclas Hougaard får at arbejde med:Sandra Jacobsen: Sandra har på trods af manglende spilletid taget store skridt i sin udvikling denne sæson, og er en fantastisk spiller at have med i truppen. Sandra arbejder hver dag målrettet og dedikeret, og er garant for en god træningsindsats, hvad enten det er i den individuelle træning eller i holdtræningen.
17 Sandra JakobsenSandra kommer i næste sæson til at kæmpe om posten som målmand på liga-holdet sammen med vores anden unge keeper Freja Thisgaard.
Vi håber, at Sandra kan fortsætte udviklingen, hvor hun nu samtidig også kommer et skridt tættere på spilletid i næste sæson.

 

 

 

 


03 Olivia BergmannOlivia Bergmann: Olivia er en godt spillende stopper, der har sine store forcer med bolden. Olivia har i år vænnet sig til niveauet i Kvindeligaen, og hun er nu klar til at komme ind og spille mere på vores Kvindeliga-hold. 
Hun er meget boldsikker, har et godt overblik og er på mange måder en moderne forsvarsspiller, der kan tage bolden med forbi presset og derigennem kan give os en god sikkerhed med bolden.

Pin It
SponsorBar
 Hovedsponsorer trans
facebook_page_plugin