Fortuna jagter frivillig indsats

Fri
Med 400 medlemmer – langt de fleste ungdomsspillere – er Fortuna en klub, hvor der er utroligt mange opgaver i dag, i morgen og i fremtiden.
Covid19 har også været en voldsom oplevelse for klubben. Dana Cup blev ikke spillet i 2020, hvilket betyder, at vores ”storsponsor” ikke har mulighed for at yde i tidligere kendt omfang. Det tvang Fortunas bestyrelse til drastiske og ulykkelige beslutninger. Der skulle, hvad økonomien angår, skæres ind til benet. Konsekvensen heraf er, at der skete en voldsom personalereduktion. Men opgaverne, der skal løses, er de samme, og der bliver ganske givet flere.
Derfor appellerer Fortunas bestyrelse til de mange tilhængere – forældre, familiemedlemmer til spillerne og fans, som klubben har. Meld dig som Frivillig Fortuna-hjælper!
Mandag den 17. august kl. 17:15 holdes der informationsmøde i Fortunas Klubhus og lørdag den 29. august kl. 15 på Nord Energi Arena. Begge steder orienteres der om opgaverne, der kan klares af frivillige. Her bliver der orienteret mere detaljeret om klubbens opgaver og hvilken betydning, det har, at der er frivillige til at løse opgaverne!
Klubbens bestyrelse håber, at mange vil investere nogle timer i et stykke frivilligt, ulønnet arbejde, så man kan komme op at stå og følge den udvikling, der er nødvendig. Bestyrelsen ønsker nemlig, at Fortuna fortsat skal være Danmarks bedste kvíndeklub!
Her finder I en beskrivelse over hver enkelt opgave:

CafeterievagtFanudvalgGræsslåningIndkøb til cafeteriaKampplakater Kridtning af baner - Køre tøj til stadionPakning af kamptøj Rengøring af omklædningsrum og toiletterRengøring af velfærdslokale Servicering af nye spillereSnerydningTeam StadionTorsdagsspisningVask af tøj,

Når I har læst beskrivelsen håber Fortuna på, at rigtig mange meldere sig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Pin It
SponsorBar
 Hovedsponsorer trans
facebook_page_plugin